Obavijesti

Show

Komentari 43

Suprugu upoznao u 'Farmi', a sada se oporavio od bankrota

Suprugu upoznao u 'Farmi', a sada se oporavio od bankrota
11

Naivnost, loša procjena i vjerovanje ljudima doveli su me do kraha. Izgubio sam volju za poslom, glazbom pa i zemljom u kojoj živim, ali izvukao sam se, rekao je pjevač Ivančić

VIDEO

Moja supruga Jelena Bosančić i ja zaljubili smo se na Celebrity Farmi. Otkad smo se prvi put ugledali u showu jedno drugome smo podrška. Vjenčali smo se i ubrzo postali roditelji dječaka Tome, a sad očekujemo i drugo dijete, kaže Josip Ivančić (38). Pjevač kaže kako mu je svejedno hoće li dobiti sina ili kćer. Želi samo da beba bude zdrava. 

Nakon showa Josip je imao ogroman broj nastupa po Hrvatskoj, Bosni i u dijaspori. Tada su ga nazvali princem dijaspore, a status mu je učvrstio hit 'Na kamenu rođen'. Skoro svaki vikend imao je koncerte pred iseljenicima diljem svijeta. Pjevao je na više od 500 svadbi i najdraže mu je, kaže, nastupati mladencima.

Na njegovom vjenčanju pjevao je prvi brk Istre, Elio Pisak (64). Osim glazbom Josip se bavio i poduzetništvom. Prije nekoliko godina doživio je veliki poslovni pad i preko noći je ostao bez nekoliko disko klubova koje je držao u BIH.

– Moja naivnost, loša procjena i vjerovanje ljudima doveli su me do kraha. Izgubio sam volju za poslom, glazbom pa i zemljom u kojoj živim, ali izvukao sam se. Moja upornost, hrabrost, sreća, prijatelji... presudili su da ostanem u Splitu i krenem ispočetka Otvorio sam nekoliko ugostiteljskih objekata, pjevam i ulazim u građevinski posao – rekao je Josip.

Danas želi biti pučki pjevač koji stihovima budi emocije prema zavičaju, obitelji i ljubavi. Zato sad s Nenadom Ninčevićem intenzivno radi nove, baš takve pjesme. Među ostalima, ima i retro klub u kojemu pjevaju Milo Hrnić, Jasna Zlokić, Zlatko Pejaković Glazbene ikone su, ističe, tamo uvijek dobro došle.

Ivana Ivanovic/Pixsell
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin