To je to što me zanima!

Šuput i Grubnić postali Barbie i Ken: Ovo je trenutak kad čovjek pomisli 'uspio sam u životu'

Mislim da već svi znaju da sam se kao klinac obožavao igrati s barbikama, i iskreno, na to sam jako jako ponosan jer kao klincu mi je to očito odredilo životni poziv, kaže Grubnić
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (42) dobila je svoju vlastitu Barbie lutkicu kao i njen prijatelj i stilist Marko Grubnić (40) za kojega je napravljena njegova verzija Kena.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas se osjećam kao prava zvijezda jer sam i službeno dobila svoju lutkicu. Hvala na savršenoj replici mene kao Barbie i mog prijatelja Marka Grubnića kao Kena. Originalni stajling je sve, naravno. Ostavljam vas da lajkate ovaj rad, a ja se idem igrati doslovno sa sobom - napisala je Maja i pokazala lutkice.

Njena lutkica došla je s tri odjevne kombinacije, prva je duga raskošna ružičasta haljina, druga je Versace komplet topića i suknje, dok je treća dvobojna ružičasto-crvena mini haljina.

Marko za Kena dobio Versace komplet s jednostavnom majicom i kožnim hlačama i sve to upotpunio zlatnim lancem i bijelim tenisicama.

- Oduvijek sam željela imati svoju lutkicu, kao i svaka djevojčica. Sad je ta lutkica napravljena kao umjetnost i još nosi moj outfit i šeće sa mojim frendom. Možda sam čekala duže, ali sad sam i službeno Barbie... i to super cool Barbie - komentirala je Maja za Gloriju.

LJETNA IDILA Slamnati šešir, leopard gaćice, jednorog... Grubnić se brčkao u bazenu u neobičnoj kombinaciji

- Mislim da već svi znaju da sam se kao klinac obožavao igrati s barbikama, i iskreno, na to sam jako jako ponosan jer kao klincu mi je to očito odredilo životni poziv. Danas, za razliku od prije, ja oblačim žive barbike i beskrajno uživam u tome. Dobiti svoju lutku Barbie tj. Kena za mene je izuzetna čast i ogromno veselje, onaj trenutak u glavi kad čovjek pomisli "uspio sam u životu". Takav osjećaj trenutno u meni bude ove genijalne lutke. Hvala P&D što su moju svakodnevicu s mojom najboljom prijateljicom Majom prenijeli na ove genijalne barbike, jako sam počašćen i izuzetno zahvalan i sretan - rekao je Marko.

POGLEDAJTE VIDEO: MAJA ŠUPUT U 24 PITANJA

Idi na 24sata

Komentari 79

  • pokamine28 24.08.2022.

    Ken prima iljfe od države 🤦

  • Kud koji mili moji 11.08.2022.

    Na ovaj članak, normalan čovjek nema komentara. Njihove izjave, to je bolest,....

  • Nameless 11.08.2022.

    Bili bi super par, da Marko voli žene 😌

Komentiraj...
Vidi sve komentare