To je to što me zanima!

Šuput o novoj vezi: Brzo smo se našli, to je to, moje i gotovo

'U SEDMOM NEBU' Članica žirija u showu Supertalent priznaje da je ovog puta pala na mlađeg frajera, iako je tvrdila da je sklona starijima. Golupčići već žive zajedno
Vidi originalni članak

Maja Šuput (38) napokon je pronašla ljubav. Odabranik njezinog srca je menadžer  Nenad Tatarinov (34), a sada je hrvatska kraljica svadbi za In Magazin progovorila o novoj vezi. 

POGLEDJATE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao ''to je to'' Moje i gotovo - otkrila je pjevačica koju je novi dečko 'oborio s nogu'.

- Pa ti bude fora kad ti netko prvi dan kaže ''Gle, to je to, ja to želim, ja to hoću, ja znam da je to to i to će bit tako!' - dodala je i otkrila da o vjenčanju i djeci još ne razmišljaju.

Članica žirija u showu Supertalent priznaje da je ovog puta pala na mlađeg frajera, iako je tvrdila da je sklona starijima. Golupčići žive zajedno, a pjevačica je otkrila kako to izgleda.

- Ako uzmeš u obzir da sam ja u Zagrebu dva dana, ostalo sam na putu. On puno radi, ja puno radim, tako da ti nemaš onaj feeling - E, sad smo mi doma, pa sad mi radimo večeru, pa igramo bingo - zaključila je.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • trtar 21.11.2017.

    Neka im je sa srićom poznam Tatarinova pravi ćovik. Pozz

  • 21.11.2017.

    ajmeee vidi pozera na ovoj drugoj slici, bas djeluje ostrumno hahahaha, ajmeeee-dovoljno da mi se odma na prvu ne svidi. Njoj sretno ako je to cipela za njenu nogu, ALI...

  • VerySweet 21.11.2017.

    Slutim jos brži razlaz,neka se decko zabavi jer ova ima bogato iskustvo😂😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare