Obavijesti

Show

Komentari 143

Šuput o novoj vezi: Brzo smo se našli, to je to, moje i gotovo

Šuput o novoj vezi: Brzo smo se našli, to je  to, moje i gotovo
1

'U SEDMOM NEBU' Članica žirija u showu Supertalent priznaje da je ovog puta pala na mlađeg frajera, iako je tvrdila da je sklona starijima. Golupčići već žive zajedno

VIDEO

Maja Šuput (38) napokon je pronašla ljubav. Odabranik njezinog srca je menadžer  Nenad Tatarinov (34), a sada je hrvatska kraljica svadbi za In Magazin progovorila o novoj vezi. 

POGLEDJATE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:21

- Jako smo se brzo našli, a on je bio vrlo brz i ekspeditivan po tom pitanju! Kao ''to je to'' Moje i gotovo - otkrila je pjevačica koju je novi dečko 'oborio s nogu'.

- Pa ti bude fora kad ti netko prvi dan kaže ''Gle, to je to, ja to želim, ja to hoću, ja znam da je to to i to će bit tako!' - dodala je i otkrila da o vjenčanju i djeci još ne razmišljaju.

Članica žirija u showu Supertalent priznaje da je ovog puta pala na mlađeg frajera, iako je tvrdila da je sklona starijima. Golupčići žive zajedno, a pjevačica je otkrila kako to izgleda.

- Ako uzmeš u obzir da sam ja u Zagrebu dva dana, ostalo sam na putu. On puno radi, ja puno radim, tako da ti nemaš onaj feeling - E, sad smo mi doma, pa sad mi radimo večeru, pa igramo bingo - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin