To je to što me zanima!

Šuput postala model Kinezima: 'Ti si njihovo zaštitno lice...'

Neven Ciganović na društvenim mrežama je podijelio fotografije Maje Šuput koje koristi kineska on line stranica za prodaju odjeće
Vidi originalni članak

Modni stilist Neven Ciganović (47) ne libi se otvoreno komentirati i kritizirati hrvatsku estradu. Nakon što je javno 'oprao' voditeljicu  Antoniju Blaće (39) i njezine umjetne perike, Ciganović je na društvenim mrežama izrazio svoje mišljenje i oko pjevačice Maje Šuput (39). 

Ciganović je sa svojim obožavateljima podijelio fotografiju s popularne kineske web stranice za naručivanje odjeće, a na fotografiji se nalazi Maja Šuput. Haljina koju nosi pjevačica jednaka je modelu haljine koji se prodaje na kineskoj stranici po cijeni od 26 dolara, odnosno nešto više od 160 kuna. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ono kad te Kinezi te kao vjernog kupca uzmu za zaštitno lice njihovih krpica (čak im ne smeta ni što su ti slova zbog photoshopa malo pobjegla u predjelu struka, a da o štakama ne govorim)! Ne znam da li je čak i Karleuša imala takvu privilegiju - napisao je Ciganović na Facebooku. 

Maja je istu haljinu nosila u listopadu kad je imala nogu u gipsu. 

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Idi na 24sata

Komentari 32

  • pljuvačnica 14.06.2019.

    Pa ovaj Neven je JBN kralj!!!!! kako ih sve secira to je nevjerovatno. Jedva čekam da netko s Nove ili RTLa otvori oči i vidi kako mu treba dati neku emisiju i slobodu izražavanja. Pa da vidiš emisije....show.

  • kobajagi10 11.06.2019.

    Izgleda da se on i Stavros natječu ko će imat veću tikvu

  • _Varešak_ 10.06.2019.

    Kinezi su napokon našli pravi model.

Komentiraj...
Vidi sve komentare