To je to što me zanima!

Šuput pozirala s Majom Šuput: 'Ako nisam pala u nesvijest...'

Kada je došla u Bjelovar na promociju parfema koji je nedavno lansirala, imala je što vidjeti. Upoznala je obožavateljicu s kojom dijeli ne samo ime, već i prezime
Vidi originalni članak

Ako netko od estradnjaka ima pretrpan raspored, to je svakako glazbenica Maja Šuput Tatarinov (40).

Osim što snima pjesme i pjeva po svadbama, nedavno je 'izbacila' vlastiti parfem. Naravno, parfem treba i promovirati pa se sada 'bacila' na posao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Krećem na turneju dan 2 !!!! Vidimo se u Koprivnici u 17 h, a nakon toga u Bjelovaru u 19 h. Druženje i promocija parfema - napisala je raspoložena Maja dok je pozirala u svom Mercedesu.

Zatim se 'pohvalila' kako sve generacije vole njezin parfem.

- Slikanje, druženje, parfem svuda oko nas - poručila je.

KAO BLIZANKE Šuput pozirala s mamom: 'Sada vidim na koga si tako lijepa...'

A onda kada je došla u Bjelovar, imala je što vidjeti. Upoznala je obožavateljicu s kojom dijeli ne samo ime, već i prezime.

- Dakle, ova djevojčica se zove Maja Šuput. Ako nisam pala u nesvijest - napisala je u opis fotografije na kojoj dvije Šuputice poziraju s maskom na licu.

Glazbenica je zatim najavila nastavak promocije parfema pa je otkrila kako će za vikend 'skoknuti' do Slavonskog Broda i Osijeka, a onda na red dolazi i Samobor.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Babor 14.09.2020.

    Opet o njoj?

  • Čeljo Brtika 13.09.2020.

    Dakle, članak je o toj maloj koja se isto zove, i onda vi tu malu zamaglite, dok je cijeli instagram može vidjeti. Koji je smisao ovoga?

  • StjepanValjak 13.09.2020.

    ta je stalno u nesvjesti

Komentiraj...
Vidi sve komentare