To je to što me zanima!

Šuput reklamirala proizvod za lice: Sve poremetile bradavice

Silikoni na sve strane plus botoks. Vide ti se bradavice, kako su dobre, komentirali su fanovi fotografiju Maje Šuput na kojoj je pozirala samo u crnom grudnjaku
Vidi originalni članak

Fora je ovaj prozirni grudnjakić, komentirali su muški fanovi fotografiju Maje Šuput (38). Svatovska pjevačica je slikom u crnom, prozirnom grudnjaku odlučila reklamirati proizvod za šminkanje što su odmah zamijetili obožavatelji te su se usredotočili na njezine grudi umjesto lice. 

- Sve je izašlo na vidjelo. Silikoni na sve strane plus botoks. Vide ti se bradavice, kako su dobre - komentirali su. Bilo je i nekih koji su ipak zanemarili Majine grudi te ju zamolili da snimi video u kojem pokazuje svoju rutinu u šminkanju od početka do kraja. 

Svatovska pjevačica je nedavno nasmijala fanove fotografijom s Mykonosa gdje ljetuje sa zaručnikom Nenadom Tatarinovom (34), ali i stilistom Markom Grubnićem (37). Naime, dok je Šuput pozirala ispred jedne od mnogobrojnih trgovina na grčkom otoku s burnim noćnim životom, s desne joj se strane pojavila djevojka čiji je izraz lica podsjećao na pogled ljudi koji tvrde da im se ukazala Gospa.

Ne znamo je li djevojka začuđenih očiju promatrala kreaciju koju je hrvatskoj svatovskoj pjevačici najvjerojatnije izabrao Modni mačak ili uzrok njezina iznenađenja leži u nečemu drugome. Ipak, znamo da je neke od pjevačičinih fanova djevojka čak i zabrinula.

- Jao, pogledaj ovu curku sa strane i njezine oči. Za nju je krivi trenutak - zaključio je jedan od Majinih pratitelja, dok je drugi istaknuo da bi našu Maju dotična 'pojela za doručak'.

VIDI OVO! Voli ju i Maja Šuput: Ova frizura trend je jeseni!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kirbi78 31.08.2018.

    Kad sam ja napisao da joj se vide bradavice,dobio sam žuti karton,kao da sam je time uvrijedio,pa sama se je slikala tako i koja je to uvrijeda,na kraju krajeva i meni se vidi moja malenkost prekrivena kupaćim kostimom,što bi ga trebao sad cepnuti

  • sjever s 29.08.2018.

    Reklamira proizvod za odrzavanje plastike

  • 29.08.2018.

    Ima neka krema za uklanjanje bradavica, a može i sok zelenog oraha, rosopas,..... Ak je o tome riječ....?

Komentiraj...
Vidi sve komentare