To je to što me zanima!

Šuput se nije naljutila na Asima zbog haljine, a torta se pojela

Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo live... Na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo... Uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam, rekla je Maja
Vidi originalni članak

Glumac Filip Vidović zaradio je gips nakon što je otplesao jive, a u središtu drugog, bezazlenijeg "incidenta" u petoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' našla se voditeljica Maja Šuput Tatarinov. Natjecateljici Ivani Čuljak je već ranije kroz šalu prigovorila da još nije probala njezine kolače, a slastičarka se ovoga puta pripremila i u studio donijela tortu za Maju.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Mislim da je došao red da poravnamo račune, pa evo ga Majo - rekla je Ivana i uručila voditeljici malu tortu sa šlagom.

Maja je obećala da će tortu pojesti kod kuće, a dok je pričala s Ivanom, s leđa joj se prišuljao najveći veseljak sezone, glumac Asim Ugljen (39).

Skočio je i prestrašio Šuput, a ona je pritom naslonila tortu uz dekolte i zaprljala svoju minijaturnu crvenu haljinu šlagom.

- Ja sam sad zbunjena. Zamolit ću produkciju za reklame, čisto da vidim što ću sa sobom - rekla je zbunjena Maja. Nasreću, njezin stilist Marko Grubnić (40) nije gubio vrijeme i u rekordom roku je pronašao rješenje.

Stresne trenutke iza kulisa nakon nezgode s tortom Maja i Marko ovjekovječili su glamuroznim fotografijama na kojima šokiranih izraza lica trče u backstage. Ondje je Maja crvenu haljinu s mašnom, koju je za nju po Markovoj želji dizajnirala Matija Vuica (64), zamijenila novom odjevnom kombinacijom u istoj boji.

Puna samopouzdanja vratila se na pozornicu u uskom, šljokičastom kombinezonu s dugim crvenim plaštem od tila.

- Svaki surovi profesionalac poput mene koji radi live emisiju uvijek ima u garderobi rezervnu kombinaciju - napisao je Grubnić uz fotografije, a svoje je dojmove podijelila i Maja:

- Govorili su mi svašta se može dogoditi kad idemo live... Na ovo nisam računala. Adrenalin, uzbuđenje, strka i ludilo... Uglavnom, bilo mi je savršeno. Moja doza stresa u kojoj uživam!

Torta u Majinu dekolteu pokrenula je pravu lavinu reakcija publike na društvenim mrežama. Neki od njih smatrali su kako je riječ o "namještaljci", a drugi su pak proglasili Asimovo ponašanje nekulturnim.

- Ne znam je li veće nepoštovanje prema Maji, prema Ivani koja je napravila tortu ili prema gledateljima - pitala se gledateljica.

Ipak, s Nove TV su nam potvrdili kako se ni Maja ni Ivana nisu naljutile.

SLATKA NEZGODA Asim je Maji uništio haljinu, brzo je tražila reklame: 'Idem vidjeti što ću sad sa sobom'

- Asim i Maja se redovito zezaju u emisiji te je dobra i pozitivna energija ostala i nakon showa. Kad nema loših namjera, onda je i ovakva situacija samo izvor smijeha i zabave - poručili su. Otkrili su nam i kako se sporna torta sa šlagom naposljetku pojela, a nas je zanimalo jesu li gledatelji u pravu kad tvrde da je riječ o "namještaljci".

- U showu vlada opuštena i zabavna atmosfera. Razne se situacije mogu dogoditi kad emisija ide uživo, no imamo vrhunske profesionalce koji se znaju snaći i u zoni nepredvidivosti. Ovaj spontani trenutak mnoge je zabavio, kako gledatelje, tako i aktere ove situacije - poručili su s Nove TV.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Kukuriku22 12.04.2022.

    Ova Maja i Marko fakat nisu normalni. I tortu su popeglali

  • Goranović 12.04.2022.

    Maji nikada nije smetalo kada ju uspricaju! Dapace!

  • Bandiljero 12.04.2022.

    Samo to imate? dajte još malo o torti i maji. zanima nas. da li su i blum i tatarinov jeli tortu. da li su jeli žlicom ili prstima. koliko je koštalo kemijsko. puno pitanja malo odgovora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare