To je to što me zanima!

Šuput tulumari poslije prekida: 'Kao pas sam pušten s lanca'

Ako se neke stvari trebaju dogoditi, neka se dogode, ako ne, bolje da ne jer puknu kad tad, rekla je Maja za InMagazin o prekidu trogodišnje veze s poduzetnikom
Vidi originalni članak

Iako su u svibnju svojoj vezi dali čak i četvrtu šansu, Maja Šuput (33) i Mario Kovačević ipak su si definitivno rekli zbogom. Pjevačica je za InMagazin izjavila da nije razočarana jer je poduzetnik nije odveo pred oltar. 

- Ako se neke stvari trebaju dogoditi, neka se dogode, ako ne, bolje da ne jer puknu kad tad. Prema tome, bolje biti sretno 'single' nego nesretan u paru - izjavila je Maja i otkrila da već zna kako će jednog dana izgledati njezina djevojačka. 

- Ja sam za svoju rekla, jednog dana, ako se ikad desi, a vjerojatno neće, sve vas vodim u Las Vegas. Idemo u avion, znam koji hotel jer sam bila, navečer malo wellnes, to tako mora biti - izjavila je pjevačica te dodala da joj je ovo prvo ljeto poslije tri godine da je na moru s društvom.

- Osjećam se kao pas pušten s lanca -  zaključila je pjevačica koja će krajem ljeta objaviti pjesmu naziva 'Djevojačka večer. Sigurna je da će se u njoj prepoznati mnoge djevojke koje se zabavljaju. 

Idi na 24sata

Komentari 124

  • STING 30.07.2013.

    Sad će da bude hopa cupaaaaaaa

  • aventin 30.07.2013.

    vječna djevojčica naprijed Majo

  • MagdalenaOžvat 30.07.2013.

    šuputice uvuci se u mišju rupu i ostani zauvijek tamo zatvorena bit ce mnogo bolje svima....

Komentiraj...
Vidi sve komentare