To je to što me zanima!

Šuput uči poduzetničkom duhu studente privatnog fakulteta

Kao gošća govorila je okupljenima o svom životnom putu od pjevačice do poduzetnice. Pohvalila se kako su je svi pomno slušali te je zaključila kako nije teško predavati uz tako dobru publiku.
Vidi originalni članak

Maja Šuput (41) zbog pandemije koronavirusa posljednjih mjeseci nema nastupa. Svadbe, u pravilu njezine 'zlatne koke', u ovo su doba prava rijetkost. One koje se i ne odgode, realizirati se mogu jedino pod strogim mjerama, koje nikako ne predviđaju živahan cjelonoćni koncert mnogima omiljene zabavljačice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Novi je angažman doduše pronašla na privatnom sveučilištu VERN u Zagrebu. Tamo je kao gošća predavačica studentima govorila o svom životnom putu 'od pjevačice do poduzetnice'. 

- Bilo je super. Hvala ekipa svima na pozornosti, lako je ovako biti predavač - zaključila je Šuput i s nekoliko se isječaka pohvalila novom ulogom. 

NE MIRUJE U TRUDNOĆI 'Bacila' se u novi biznis: Šuput i prijatelji svečano su otvorili WC

Majin poduzetnički duh ne miruje ni u korona krizi, a čini se ni u trudnoći. Nedavno je Šuput u Zagrebu predstavila svoj 'najraskošniji projekt'. Nakon kolekcije slušalica, papuča, kozmetike, mikrofona... Maja se odlučila okušati i u dizajniranju interijera. Uredila je zagrebački klub MINT, a fokus tog bizarnog eventa definitivno je bio otvaranje 'brendiranog toaleta'.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Kuljan 14.11.2020.

    Na što je spala ova država u pm.

  • barica_30 14.11.2020.

    A jel Nenad Šuput asistent?

  • x00x 13.11.2020.

    jel im rekla vadi kume kes kes... nema oces nes nes ... tak je lako do para

Komentiraj...
Vidi sve komentare