Show

Komentari 47

Šuput uči poduzetničkom duhu studente privatnog fakulteta

Šuput uči poduzetničkom duhu studente privatnog fakulteta

Kao gošća govorila je okupljenima o svom životnom putu od pjevačice do poduzetnice. Pohvalila se kako su je svi pomno slušali te je zaključila kako nije teško predavati uz tako dobru publiku.

Maja Šuput (41) zbog pandemije koronavirusa posljednjih mjeseci nema nastupa. Svadbe, u pravilu njezine 'zlatne koke', u ovo su doba prava rijetkost. One koje se i ne odgode, realizirati se mogu jedino pod strogim mjerama, koje nikako ne predviđaju živahan cjelonoćni koncert mnogima omiljene zabavljačice.

POGLEDAJTE VIDEO:

Novi je angažman doduše pronašla na privatnom sveučilištu VERN u Zagrebu. Tamo je kao gošća predavačica studentima govorila o svom životnom putu 'od pjevačice do poduzetnice'. 

- Bilo je super. Hvala ekipa svima na pozornosti, lako je ovako biti predavač - zaključila je Šuput i s nekoliko se isječaka pohvalila novom ulogom. 

Majin poduzetnički duh ne miruje ni u korona krizi, a čini se ni u trudnoći. Nedavno je Šuput u Zagrebu predstavila svoj 'najraskošniji projekt'. Nakon kolekcije slušalica, papuča, kozmetike, mikrofona... Maja se odlučila okušati i u dizajniranju interijera. Uredila je zagrebački klub MINT, a fokus tog bizarnog eventa definitivno je bio otvaranje 'brendiranog toaleta'.

Najčitaniji članci