To je to što me zanima!

Susan anđeoskog glasa će pjevati jazz i snimiti CD

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oprah Winfrey pozvala je Britanku u svoju emisiju kako bi joj pomogla da snimi CD i proslavi se u Americi. Novac će dati u humanitarne svrhe
Vidi originalni članak

Prije otprilike tjedan dana, Susan Boyle (47) bila je nepoznata, a sve je promijenila jedna audicija za glazbeni show. Nezaposlena i neudana Britanka sada je u situaciji da mora odbijati pozive u razne emisije budući da jednostavno ne može svima uslišati želje. Susan dolazi iz škotskog West Lothiana i impresionirala je svijet izvedbom hita “I Dreamed A Dream’. Oprah Winfrey pozvala ju je u svoju emisiju kako bi joj pomogla da snimi CD i proslavi se u Americi.
Susan je odlučila pjevati stari jazz hit 'Cry Me A River'. Novcem koji dobije sagradit će školu u blizini svoje kuće u Škotskoj.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • black25 19.04.2009.

    Ma ne kužiš onda što hoću reći palača. Ništa ja nemam protiv tog Show programa,jedino što mi smeta je povezivanje dviju sasvim nepovezivih teza; ružnjikav/a je= očito nije dovoljno dobra ni u drugim stvarima. Susan ima jako lijep glas, i zaslužuje lijep tretman. Ali na na način da ju predstavljaju skoro kao maloumnu (radi njene \"neljepote\"), pa je sad ona neko \"čudo\".

  • palača 18.04.2009.

    black-za razliku od hrvatskih reality show-ova britanci i amerikanci mnogo ulazu u pobjednike,daju im lovu za koncerte,cd,imidz,putovanja....naprave zvijezde prave koje vecinom opstaju,,do sad jesu a u hrvatskoj to rade da bi rtl i nova zaradile na televotingu a zapravo nemaju love ulagat u pobjednike,,,nazalost,,di su sad sasa,tin i kedzo a pjevali su ko andjeli,,pa propali su,tako je kod nas,nasi rae instant zvijezde,niko ne ulaze u propagandu,samo dok traje show

  • palača 18.04.2009.

    prekrasno,,kolke emocije,,mnogi pjevaci nek se srame,,da covjek zaplace

Komentiraj...
Vidi sve komentare