To je to što me zanima!

Susan Boyle kakvu nikad niste vidjeli: Pleše Gangnam Style

Zajedno s Osmondom Susan je u backstageu isprobavala plesne pokrete iz spota južnokorejskog glazbenika PSY-a. Sve je nasmijala svojim plesnim pokušajima
Vidi originalni članak

Tijekom intervjua s Rahni Sadler, voditeljicom showa Sunday Night, Susan Boyle (51) zaplesala je na Gangnam Style sa svojim idolom iz djetinjstva, američkim glazbenikom Donnyjem Osmondom (54). Zajedno s Osmondom Susan je u backstageu isprobavala plesne pokrete iz spota južnokorejskog glazbenika PSY-a. Svojim pokušajima plesa nasmijala je sve prisutne, a s Osmondom se jako dobro zabavila. 

- Donny mi je najvažnija osoba koju sam htjela upoznati. To mi je bio jako poseban trenutak - izjavila je birtanska pjevačica koja se proslavila 2009. godine nastupom u showu 'Britain's Got Talent'. 

U intervjuu je otkrila da se i tri godine poslije bori sa samopouzdanjem. 

- Mislim da kod svakoga u životu postoji jedan takav period, ali čini mi se da ja polako krećem prema naprijed - zaključila je pjevačica. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • ariani 10.12.2013.

    talentirana, inteligentna, iskrena, poštena to je Susan, koja je melem za dušu, takve nam trebaju osobe, ne i osobe koje su polugole na pozornici, bez talenta i pameti. Nažalost, velika većina voli ove druge. Susan ima prelijepi glas, koji mogu slušati svaki dan, da mi ne dosadi...

  • WOMANIZER 13.11.2012.

    eto video blokiran, a ja se baš htio malo nasmijat. urgh!!

  • neustrašive 13.11.2012.

    svaka čast,ona je živi dokaz da netko u malo većim godinama može uspijeti i to zasluženo,fenomenalna je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare