To je to što me zanima!

Šuškalo se da je Liam prevario Miley s kolegicom, a ona sada otkrila: 'Poljubili smo se, ali...'

Lavina tračeva o Liamu i Jennifer izišla je u javnost kada je njegova bivša supruga Miley Cyrus objavila hit pjesmu 'Flowers' koja je navodno o bolnom prekidu nje i glumca
Vidi originalni članak

Glumica Jennifer Lawrence (32) osvrnula se na tračeve koji su kružili posljednjih nekoliko mjeseci i ticali se njezine navodne afere s kolegom Liamom Hemsworthom (33). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nije istina. Totalni trač - rekla je Jennifer kada je gostovala u emisiji kod slavnog voditelja Andyja Cohena

Lavina tračeva o Liamu i glumici izišla je u javnost kada je njegova bivša supruga, pjevačica Miley Cyrus (30) objavila hit pjesmu 'Flowers' koja je navodno o bolnom prekidu nje i glumca. Jedna od brojnih teorija vezanih za pjesmu koja na YouTubeu ima gotovo pola milijarde pregleda, jest ta da je pjevačica poslala suptilnu poruku Jennifer.

Naime, glumica je na premijeri filma 'Igre gladi' u kojem je glumila s Liamom nosila dugačku zlatnu haljinu, a gotovo istu takvu je Miley obukla u spotu. 

- Vjerujem da je to samo obična slučajnost - rekla je Jennifer u intervjuu i dodala da s njezine strane nema 'nikakvih negativnih emocija'. 

'tisuću puta da' Majka Miley Cyrus se zaručila za zvijezdu serije koju su obožavali Hrvati: Prošle godine se razvela

Lawrence je ipak priznala da su se ona i Liam jednom prilikom 'samo poljubili', ali da je to bilo godinama nakon prekida slavnog para. Prisjetimo se, Miley i Liam upoznali su se 2009., a do vjenčanja krajem 2018. su nekoliko puta prekinuli. Godinu kasnije objavili su da se razvode. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Chani Kynes 28.06.2023.

    Kad ti obrišu koment, to, ponekad, više govori o "brisaču", nego o tebi. Miley je svoja, pjeva nebeski i zato je volim.💙

  • sanišajn 27.06.2023.

    Jeli ovo ona sto su joj iscurile gole slike i sto je bila bliska s Harvey Weinsteinom

Komentiraj...
Vidi sve komentare