To je to što me zanima!

Susret ekscentrika: Pamela je u Beču stekla nove prijatelje

Pamela je po običaju odjenula haljinu u kojoj su joj grudi bile 'na izvol’te', a Florian se friško 'popeglao' kako bi mu lice na balu u bečkoj Operi bilo dovoljno zategnuto
Vidi originalni članak

Glamurozni bal u glavnom gradu Austrije pao je u drugi plan kraj dekoltea Pamele Anderson (48), a čak je i njezine silikone uspio zasjeniti njemački dizajner Florian Wess (34), kojeg zovu Botoks Boy

Zvijezda 'Spasilačke službe' je po običaju odjenula haljinu u kojoj su joj grudi bile 'na izvol’te', a plastični Florian se friško 'popeglao' kako bi mu lice na balu u bečkoj Operi bilo dovoljno zategnuto. 

Dizajner iz Kölna ima silikone u usnama i jagodicama, više puta je korigirao nos, a ovisan je i o botoksu. Wess se lani, poslije tri mjeseca braka, rastao od austrijskoga glumca Helmuta Bergera (71). Florian ga je ostavio jer mu se suprug snimao dok je masturbirao, a sporni video je objavio u dokumentarnom filmu o sebi. 

S Wessom i Anderson bila je i Helena Fürst (41), njemačka glumica čija srednjovjekovna haljina i frizura nisu prošle nezapaženo. 

Na balu je 2004. bio i bivši premijer Ivo Sanader (62). Vladinim avionom je letio u Beč na probe crnog fraka pa ga je zbog zloporabe položaja istraživao Uskok.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • jdn 06.02.2016.

    pamela, koliko ljepih trenutaka mi pada na pamet iz ne tako davnih dana, dvina si bila...

  • Moslavka 06.02.2016.

    Pa poceo Fasnik. Ovoj na lijevoj strani dati metlu iz Hogwartsa a ovo sto je u sredini treba kupiti ogledalo koje ne laze. Pamela je Pamela, ima cice, pokazuje cice.

  • Dea007 06.02.2016.

    34 g?? a vec tako izoperiran?! strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare