To je to što me zanima!

'Šuti o seksualnom napadu ili zaboravi na karijeru glumice'

Thandie, koja se proslavila ulogama u filmovima 'Nemoguća misija 2' i 'Crash' redatelj je seksualno iskoristio na audiciji. Gurao joj je kameru ispod suknje i tražio od nje da si dira grudi
Vidi originalni članak

Britanska glumica je prošlog ljeta otkrila kako je bila zlostavljana na početku karijere. Thandie Newton (44) rekla je kako su joj tada rekli da ne priča o tome jer je nitko neće htjeti angažirati na filmu.

- Kada sam počela pričati, ljudima se nije svidjelo. Rekli su mi da prestanem ili da zaboravim karijeru. Samo sam htjela upozoriti buduće generacije glumaca - prisjetila se Newton tih trenutaka.

Podsjetimo, glumicu koja se proslavila ulogama u 'Nemoguća misija 2' i 'Crash' redatelj je seksualno iskoristio na audiciji.

- Gurao mi je kameru ispod suknje i tražio je od mene da si diram grudi i da razmišljam o seksu s muškarcem s kojim sam trebala glumiti - ispričala je.

Ulogu na audiciji nije dobila, ali je producenta tog filma nakon toga srela na jednom filmskom festivalu. U prolazu joj je dobacio: 'Oh Thandie, baš sam te nedavno gledao'. 

Glumičin muž pitao je producenta na što misli, a on je otkrio da redatelj snimku Thandiene audicije pokazuje prijateljima u svojoj kući i da ju koristi za samozadovoljavanje.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Mél.C.B.🌼 21.03.2017.

    ova druga "haljina" ista moja spavacica samo bez toga sta doli visi...valjda ju nije platila preskupo! :P

  • bellaR 21.03.2017.

    neko ne bi pristao na to, bez obzira na sve. tako da.....

  • _Varešak_ 21.03.2017.

    Ni prva ni posljednja koja je to doživjela.

Komentiraj...
Vidi sve komentare