To je to što me zanima!

Suzana Mančić pozirala s kćeri, Nataliju usporedili s Angelinom

Za razliku od starije sestre Teodore, koja je samozatajna i ne voli se pojavljivati u javnosti, Natalija često podijeli nove fotografije na svom Instagram profilu
Vidi originalni članak

Suzana Mančić (65), mnogima poznata kao loto djevojka, na Instagram profilu pohvalila se fotografijom na kojoj pozira s prijateljicom i kćeri u jednom beogradskom restoranu.

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Suzana u javnosti voli pričati o svojim kćerima dok joj objavljivanje njihovih fotografija nije u navici. I Teodoru i Nataliju dobila je u braku s Nebojšom Kunićem. Natalija je mlađa i upravo ona pozira s majkom u novoj objavi. 

- Madera je mjesto za naljepše susrete - napisala je Mančić u opisu ispod fotografije. 

Atraktivnu plavušu Nataliju obožavatelji na društvenim mrežama često uspoređuju s Angelinom Jolie. Za razliku od starije sestre Teodore, koja je samozatajna i ne voli se pojavljivati u javnosti, Natalija često podijeli nove fotografije na svom Instagram profilu. Tome ide u prilog i činjenica je odabrala fotografiranje kao životni poziv te se trenutno usavršava na Akademiji umjetnosti. 

'BILA SAM POPULARNA' Suzana Mančić o honoraru Loto djevojke: 'Bila sam plaćena po minutaži, bilo je to smiješno'

O ljubavnom životu mlađe kćeri poznate loto djevojke ne zna se puno. No, zato je dobro poznato da je Teodora bila u braku sa starijim biznismenom za kojeg se udala u Las Vegasu. Suzani je bilo žao što nije bila na vjenčanju, ali nekoliko godina kasnije kći se rastala i vratila u Beograd. Bivša loto djevojka to je jedva dočekala pa je tada i otkrila da se Teodora zaposlila u jednoj marketinškoj agenciji. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare