To je to što me zanima!

Suze Oprah Winfrey u showu Barbare Walters bile su lažne?

Bivši zaposlenik kraljice talk showa tvrdi da je ona u oči stavila kemikaliju od koje su joj potekle suze te da je to često znala raditi i tijekom snimanja Oprah showa
Vidi originalni članak

Nedavno je plakala u showu Barbare Walters dok je pričala o svojoj prijateljici Gayle King (55) i napominjala kako nije lezbijka. Čini se kako je taj njen nastup bio u potpunosti odglumljen. Naime, dok je pričala koliko cijeni i voli Gayle kao prijateljicu, Oprah Winfrey (56) je zaplakala. Njen bivši zaposlenik tvrdi da su to bile lažne suze koje je kraljica talk showa izazvala kemikalijom. 

Cijelu farsu sa suzama izvela je kako bi što bolje promovirala svoju novu TV postaju. U oči si je stavila kemikaliju od koje su joj potekle suze. To nije ništa novo, radila je to i tijekom Oprah showa, otkrio je bivši zaposlenik. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • mala_sirena 10.12.2010.

    ...bez obzira bile njene suze prave ili lažene, činjenica je da je ova ista Oprah usrećila tko zna koliko ljudi...kakve je samo nagrade dijelila u svojim emisijama...i zar je sad treba lovit na suze...kako se dobro brzo zaboravlja, žalosno...

  • 10.12.2010.

    Ne vjerujem.Čovjek valjda dobio otkaz pa se osvečuje!!

  • šantićka 10.12.2010.

    Koje gluposti! Žena je super i ne djeluje mi kao da glumata ko većina Amerikanaca. Zanimljivo je da to tvrdi njezin bivši zaposlenik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare