To je to što me zanima!

Svađa u emisiji: Goca Nikolini otela papire i odjurila iz studija

Nikolina Ristović u emisiji 'Exkluziv' uspjela je isprovocirati srpsku pjevačicu Gocu Tržan. Pjevačica je u jednom trenu otela Nikolini papire s pitanjima te napustila studio
Vidi originalni članak

Nikolina Ristović (40) je u emisiji 'Exkluziv' na Prvoj TV ugostila srpsku pjevačicu Gocu Tržan (42). Voditeljica je Goci prvo postavljala škakljiva pitanja u vezi njenog supruga Raše Novakovića. 

- Je li Raša najbolji partner u seksu kojeg si ikad imala? - upitala je Nikolina Gocu. Pjevačica je istom mjerom vratila voditeljici i pitala ju je isto pitanje, što je Nikolinu vidno uznemirilo. 

- Nisam ja sada u tijelu ispitanika, nego onoga tko ispituje. Moram iznuditi taj odgovor milom ili silom, biraj - kazala je Ristović. 

Tržan je negodovala i na ostala pitanja jer joj, kaže, nije jasno zašto je svi ispituju o muškarcima kao da je neki 'ekspert'.

No kada se tema sa sadašnjeg, prebacila na bivšeg muža, situacija je eskalirala. 

- Kako komentiraš potencijalni odlazak u zatvor tvog bivšeg supruga Ivana Marinkovića zbog krađe u trgovini u Pančevu - pitala je za kraj Nikolina. 

Goca je zatim uzela Nikolinine papire s pitanjima. 

- Jeste vi realni da mene žena ovo pita?! A zašto me ovo pitate ljudi. Rekla sam tisuću puta da ovo pitanje neću komentirati - kazala je Tržan te pobacala papire po podu. Nikolina je istaknula da i ona misli da je to pitanje 'previše'. Pjevačica je skinula mikrofon sa sebe te odjurila iz studija. 

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Nemo22 08.10.2016.

    Pišek ne samo da je svoje tijelo prodavala po marinama,vec vidim da je zaboravila kako se komentira kaze na hrvatski jezik,umjesto komentarišeš.A jadna li si Nikolina Pišek!!!!Pišekice.Piškice!

  • 63slavonija 05.10.2016.

    mjesto joj je tamo gdje i je jer ovdje u RH ima kvalitetnijih zgodnujih ljepsih umiljtijih i sve ostalo samo budi gdje jesi i nevracajse

  • tetina 04.10.2016.

    Kokoš i kočka !

Komentiraj...
Vidi sve komentare