To je to što me zanima!

Svađa zbog ‘Vile Marije’: Tonči će optužbe dokazivati na sudu

UZAVRELE STRASTI Nekadašnji partneri i prijatelji zbog repriziranja serije iz 2004. naći će se na sudu. Majetić kaže da ne vidi opravdani razlog za Huljićeve optužbe
Vidi originalni članak

Ne pada mi na pamet dokazivati Huljiću bilo što. Pružit ću mu priliku da na sudu dokazuje svoje navode protiv mene.

Tim je riječima Roman Majetić (44) reagirao na optužbe bivšeg partnera iz producentske kuće AVA.

Tonči Huljić (52) prozvao ga je zbog prodaje prava prikazivanja serije “Villa Marija” RTL-u. Majetić objašnjava kako u tomu ne vidi ništa sporno jer je prodavao nešto što mu, tvrdi, pravno pripada.

- Optužuje me Huljić, koji je osuđivan za krađu intelektualnog vlasništva. Njemu je takvo postupanje uobičajeno - kaže bivši kralj sapunica, koji uzrok propasti nekad najuspješnije produkcije vidi upravo u Huljićevu poslovanju.

- Kao osnivači tvrtke jamčili smo svojom imovinom. Nakon stečaja moja je postala vlasništvo banaka, a za Huljićevu ne znam - kaže Majetić. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • zof 07.03.2014.

    Huljić bi Majetića trebao tužiti jer mu je plagirao neku pjesmu. A na to jedino Tonči ima prava..

  • Zekapeka_2 07.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • crobinho 07.03.2014.

    Huljić, koji je cijelu svoju "karijeru" izgradio na plagiranju, sada plače jer je njemu netko navodno nešto ukrao?!?! Hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare