To je to što me zanima!

'Svađamo se kao i svi, a kad se pomirimo još smo zaljubljeniji'

Petar i Danijela slove za jedan od najskladnijih parova na estradi, a Grašo je otkrio kako se nose s nesuglasicama u vezi
Vidi originalni članak

Petar Grašo (43) i njegova pet godina starija odabranica Danijela Martinović (48) zajedno su godinama, a svoju su vezu cijelo vrijeme uspjeli držati daleko od očiju javnosti. Na pitanje kad će se vjenčati već su oglušili s obzirom na to koliko su ga puta čuli, a za IN Magazin Petar je otkrio neke detalje iz dugogodišnje veze.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jednako smo strastveni u svađi kao i u ljubavi. Mi se trudimo koliko god je moguće, mislim da tako treba bit. Kad zalupimo vrata u 20 sati i vratimo se sa nekih naših radnih sati, trudimo se pričati o stvarima o kojima parovi pričaju, sve ono oko čega se normalni parovi slažu, ne slažu, svađaju, planiraju, sve to radimo i mi! Ne lete tanjuri, nema fizike ali ima kemije! To je tako normalno, to je zdrava prepirka koja ponekad zna bit malo žustrija ali to je potpuno ok - ispričao je pjevač.

UVIJEK ISKRENA Danijela Martinović: Majčinstvo je za mene zaista teška tema...

Dodao je i kako su nakon svake svađe još zaljubljeniji i bliži, a formulu njihovog uspjeha nedavno je ispričala i Danijela.

- Najteže je kad prepustite da vam veza upadne u rutinu, na vezi treba raditi, treba ju održavati, kao i sve ostalo. Najljepše je što većinu stvari ne trebaš objašnjavati, pričati, tražiti niti zahtijevati. Sve se, većinom, rješava samo pogledom - zaključila je pjevačica.

 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 16

  • iza ekrana 22.11.2019.

    Nikad nisu izgledali kao skladan par

  • 22.11.2019.

    Ovi su toliko falši par da mi se gade.

  • Frančeska 22.11.2019.

    Vjerujem da ste skupa isto kao i Rozga i Hauser što su bili

Komentiraj...
Vidi sve komentare