To je to što me zanima!

'Svake godine od Toma Cruisea dobijem skupi rođendanski dar'

Glumica je s Cruiseom glumila prije 11 godina, no on se svake godine sjeti njenog rođendana te joj pošalje skupocjeni poklon, a to su najčešće dizajnerske cipele
Vidi originalni članak

Glumica Dakota Fanning (22) prije 11 godina glumila je s Tomom Cruiseom (54) u blockbusteru 'Rat svjetova'. Od tada su stalno u kontaktu.

- Ne viđamo se često, ali svake godine mi pošalje lijepi poklon za rođendan. Mislila sam da će prestati kad navršim 18, ali nije i to je lijepo - kaže Dakota, koja je sretna što su ostali u dobrim odnosima. Kaže i kako joj uglavnom kupuje skupe, dizajnerske cipele.

Dakota je nedavno prekinula vezu s manekenom Jamiejem Strachanom. Priznala je da je previše izbirljiva što se tiče dečkiju, a trenutno nije zaljubljena. Ističe kako je sretno slobodna i da nema vremena za vezu.

Cruise kraj raznih projekata i posvećenosti scijentologiji nema vremena za veze, rekli su nedavno njegovi prijatelji. Njegova bivša supruga, Katie Holmes (37), navodno svoju novu romansu s Jamiejem Foxxom (48) skriva od javnosti jer se boji Tomove reakcije. Katie i Tom imaju kći Suri (10), koju glumac nije vidio tri godine jer su mu scijentolozi to zabranili. 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • montello 24.10.2016.

    svašta sekta mu brani da viđa kćer

  • Karatebuba 24.10.2016.

    Mozda joj je kupio neki jako skupocjeni vibrator

  • svejedobro 24.10.2016.

    Njeno vrištanje najgori dio filma, bila mi je toliko iritantna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare