To je to što me zanima!

Svaki gost koncerta Buđenja u Kerempuhu dobiva novi album

Prvu veću koncertnu promociju albuma ‘Ljubav nema pravila’, grupa Buđenje održat će u ponedjeljak, 21. ožujka navečer,  u zagrebačkom kazalištu Kerempuh
Vidi originalni članak

Prvu veću koncertnu promociju albuma ‘Ljubav nema pravila’, grupa Buđenje održat će u ponedjeljak, 21. ožujka navečer,  u zagrebačkom kazalištu Kerempuh. Najnovija je vijest da će im se na pozornici, uz do sada najavljene Pavel, Vannu, Marijana Brkića Brka (Parni Valjak) i Tomu in der Muhlena, pridružiti i Neno Belan.

 
-Ovaj koncert priželjkujem još otkako smo snimili prvu pjesmu. Kerempuh je poseban koncertni prostor, pa smo pripremili i poseban program. Broj sjedećih mjesta idealan je za emocionalnu glazbenu predstavu, a sjajna akustika doprinijet će novom doživljaju naših pjesama koje smo ovih dana obukli u neke nove aranžmane’, kaže frontman i skladatelj većine hitova grupe, Darko Bakić.
 
Novost je i da će svi koji dođu na koncert, na dar dobiti spomenuti novi album Buđenja, na kojem su singleovi ‘Nije to ljubav’, ‘Nema straha za nas’, ‘Ljubav nema pravila’, ‘Oprostija bi sve’ i drugi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • youstupid 21.03.2016.

    narkomani

  • donor4 21.03.2016.

    katastrofa.rijeci vasih pjesama boze sacuvaj.jedno veliko nista.

Komentiraj...
Vidi sve komentare