To je to što me zanima!

Švalerski brčići: V. Ćorluka se malo našalio na svoj račun...

Nakon Brada Pitta i Georgea Clooneya, i naš Vedran Ćorluka želi izgledati kao slavni holivudski zavodnik Gable. na Facebooku je objavio fotografiju s brčićima
Vidi originalni članak

Nogometaš na kojeg padaju ljepotice dosad je zavodio plavim očima, a nije mu odmogla ni godišnja plaća od 2,5 milijuna eura. Sad je pojačao adute i pustio brkove. To je u osvajanju žena zasigurno pomoglo i Clarku Gableu.

Zvijezdi holivudskih klasika “Prohujalo s vihorom” i “Neprilagođeni” nisu mogle odoljeti Joan Crawford, Loretta Young, Carole Lombard, kao ni Grace Kelly. Mnoge obožavateljice uzdisale su za Gableom, a muškarci su mu nastojali sve više nalikovati, pa su puštali brkove. Prije tri godine zbog uloge u filmu “Nemilosrdni gadovi” Brad Pitt (47) nosio je brkove à la Gable, a prekopirao ga je i njegov najbolji prijatelj George Clooney (51).

- Fijaaaasko! - komentirao je Ćorluka fotografiju koju je stavio na Facebook. Elegantno odjeven pozirao je u hotelskom predvorju. Brčiće je odlučio, kako je rekao, pustiti da se prilagodi Rusima.

Prijatelji su mu na društvenoj mreži komentirali da izgleda kao derventski Clark Gable. Na to se samo nasmijao. Dok je u Moskvi, Vedran obilazi grad i izlazi po klubovima. Uz to, svaki slobodan trenutak koristi kako bi prešao 3000 km i došao na Zrće te se mazio s Frankom Batelić (20).

Idi na 24sata

Komentari 161

  • Emanuella_1 03.08.2012.

    on meni nije niš posebno ni s brkovima ni bez njih...

  • jazz2610 02.08.2012.

    Veličina "brkova" proporcionalna veličini mozga.

  • MartaBenčik 02.08.2012.

    slatkiš mali

Komentiraj...
Vidi sve komentare