To je to što me zanima!

Sve hrvatske misice: Koja od njih zaslužuje titulu najljepše?

MISS HRVATSKE najveći uspjeh na izboru za Miss Svijeta postigla je Anica Martinović Kovač 1995. godine ponijevši titulu prve pratilje. Uspješne su bile i Fani Čapalija i Branka Bebić
Vidi originalni članak

Najstarije natjecanje ljepote, u Hrvatskoj gledamo od 1992. godine. Od samih početaka naše su djevojke ostvarivale odlične rezultate na svjetskom izboru pa je tako Fani Čapalija 1993. godine bila Miss Europe jednako kao i Branka Bebić 1994. godine.

Najveći uspjeh na izboru za Miss Svijeta postigla je Anica Martinović Kovač 1995. godine ponijevši titulu prve pratilje.

Nakon tih postignuća naše misice nisu uspjevale ući u TOP 30 sve do 2008. godine kada je Josipa Kusić osvojila osmo mjesto.

U našoj anketi glasujte i odaberite: Koja od njih zaslužuje titulu najljepše?

 
Idi na 24sata

Komentari 125

  • MynameisNO 28.09.2017.

    Zašto je Lejla tu pa ona nije rvatica???

  • MynameisNO 28.09.2017.

      **** Admin **** Poštovani, molimo vas isključite CAPS LOCK kao ostali korisnici na portalu. Lp

  • MynameisNO 28.09.2017.

    Fani Čapalija, Branka Bebić i Vanja Rupena DA, Anica Martinović NE! Ona mi je više nekako za Miss Bugojnog! Miss mora biti dostojna krune, bez obzira što se plasirala najbolje od njih svih, ali budimo realni, nije za Miss! Uostalom, prošla vremena, prošlo stoljeće, današnje vrijeme, današnja pravila! I ova nova Mlinarićka je isto lijepa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare