To je to što me zanima!

Sve Jacquesove Marije: Nakon Šerifović, 'fotkao' se i s Carey

Glazbenik je na Facebooku objavio fotografiju s mega popularnom Mariah Carey, a ista je oduševila njegove pratitelje koji su ga nagradili mnoštvom lajkova
Vidi originalni članak

Dok čeka svoj polufinalni nastup na Eurosongu, Jacques Houdek (35) vrijeme krati objavljivanjem 'fotki' s poznatim 'facama', a sudeći prema objavama na njegovoj Facebook stranici, to mu itekako dobro ide.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvo se pohvalio fotografijom s prošlogodišnjim pobjednikom Šveđaninom Mansom Zelmerlowom.

Ubrzo nakon toga, pozirao je i sa svojedobnom srpskom predstavnicom na Euroviziji, pjevačicom Marijom Šerifović, koja se zajedničkom fotkom pohvalila na Instagramu, a sada se pohvalio fotografijom i s jednom svjetskom zvijezdom.

Naime, naš predstavnik na Fejsu je objavio fotografiju s mega popularnom Mariah Carey, a ista je oduševila njegove pratitelje koji su ga nagradili mnoštvom lakova.

S pjesmom ‘My Friend’ zasad ima 0,7 posto šansi za pobjedu na Eurosongu. Najveće šanse ima talijanski predstavnik Francesco Gabbani s pjesmom ‘Occidentali’s Karma’.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Mercedes s klasa 11.05.2017.

    Ne samo da ce proci, nego ce se do kraja finalne veceri vrtjeti oko vrha bodovne liste! Pobijedit' vjerojtno nece jer se zna da smo veliki patnici i nesretnici! U svakom slucaju sretno mu bilo! Ideja mu je vrhunska!

  • serpentine 11.05.2017.

    Iako mi pjesma bezveze puno srece danas

  • Boki8 11.05.2017.

    Koliko je

Komentiraj...
Vidi sve komentare