To je to što me zanima!

Sve je spremno za Gibonnijev koncert: Evo kad je najbolje doći i izbjeći gužve oko Arene

Organizatori publici savjetuju da se prije koncerta dobro pripreme kako bi što lakše i brže zauzeli mjesta u Areni Zagreb. Vrata Arene će se oba dana otvoriti u 18:30 sati, a koncerti počinju u 20 sati
Vidi originalni članak

U srijedu, 8. ožujka i u petak 10. ožujka pjevač Gibonni (54) će proslaviti 35 godina bogate karijere, a najavio je da će pjevati uz vrhunski bend i brojne prijatelje iznenađenja. Jedna od najvećih dvorana u Hrvatskoj rasprodana je u rekordnom roku za čak dva datuma.

Organizatori publici savjetuju da se prije koncerta dobro pripreme kako bi što lakše i brže zauzeli mjesta u Areni Zagreb. Vrata Arene će se oba dana otvoriti u 18:30 sati, a koncerti počinju u 20 sati.

SLAVI 35 GODINA KARIJERE Gibonni rasprodao zagrebačku Arenu, najavljen novi koncert

Svim vlasnicima ulaznica preporučuje se da dođu dovoljno rano kako zbog očekivanih gužvi i dugotrajnog traženja parkinga ne bi zakasnili i propustili veliki spektakl. Potrudite se doći na vrijeme kako bi u miru dočekali legendarnog glazbenika i uživali u večeri koju ćete još dugo pamtiti.

Gibonni i sam voli reći, kako pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda da je dobro ono što radi. Bezvremenski hitovi koje je stvorio od 80-ih godina rado su pjevani ne samo u Hrvatskoj, već i diljem regije.

'Tempera', 'Činim pravu stvar', 'Mirakul', 'Libar', 'Oprosti', 'Posoljeni zrak i razlivena tinta', 'Judi, zviri i beštimje', 'Onako, od oka', 'Udica' te 'Lažu fotografije' samo su neke od pjesama zbog kojih se uvijek traži karta više za njegove koncerte, što mu je vjerna publika još jednom dokazala i to u rekordnom broju. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • cobi 08.03.2023.

    Iako malo šteka u zadnje vrijeme,mislim na bezvremenske hitove za mene je broj 1 daleko ispred svih.Možda bi se trebao vratiti dalmatinskom izričaju....

  • luca 123 08.03.2023.

    u vrijeme posta i korizme koncert SVE rvatine Katolici.

  • 08.03.2023.

    Gibi nestalo para ....ajmo gibo pelenu na glavuuuu

Komentiraj...
Vidi sve komentare