To je to što me zanima!

Sve ljubavi latino dive: J.Lo će po četvrti put stati pred oltar

Konobar s Kube, Ojani Noa i Jennifer upoznali su se u jednom restoranu u Miamiju, a poznavali su se tek 10 mjeseci prije vjenčanja. Toliko im je trebalo i da se razvedu...
Vidi originalni članak

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (49) zaručila se s igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (43). 

- Rekla je da - napisao je Alex na društvenim mrežama u opisu fotografije prstena. Istu fotografiju objavila je i J.Lo.  Alex je na Instastoryju fanovima pokazao I kako je iznenadio Jennifer romantičnom gestom. Dočekao ju je s ružama na krevetu, a laticama je na krevetu napisao 'Volim te'.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovo će za Jennifer biti četvrti brak, a za Alexa drugi. Kad je imala 15 godina Jennifer se zaljubila u vršnjaka iz srednje škole, Davida Cruza (49). Ostali su u vezi deset godina, a J.Lo i danas o njemu priča sve najbolje.

'REKLA JE DA' Službeno je: Jennifer Lopez se zaručila za Alexa Rodrigueza

Potom je Jennifer hodala s glumcem Wesleyjem Snipesom (56). U glumca i majstora borilačkih vještina zaljubila se na snimanju filma 'Vlak pun love'. Zajedno su bili samo četiri mjeseca.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prvog supruga, konobara sa Kube, upoznala je 1997. Ojani Noa (44) i Jennifer upoznali su se u jednom restoranu u Miamiju, a poznavali su se tek 10 mjeseci prije vjenčanja. Toliko im je trebalo i da se razvedu.

Na snimanju svog prvog albuma 1999. zaljubila se u producenta i repera Seana Combsa (49), poznatijeg kao Puff Daddy.

Hodali su nekoliko godina, a onda je Jenn upoznala plesača Crisa Judda (49) s kojim se vjenčala 2001.

Braku je došao kraj kad se Jennifer zaljubila u glumca Bena Afflecka. Razvod s Chrisom je okončala u siječnju 2003.  S Affleckom, s kojim je snimala film 'Gigli' ubrzo se i zaručila, a vjenčanje je bilo zakazano za 14. rujna 2003. Prije vjenčanja su prekinula, a ona mu je vratila zaručnički prsten vrijedan milijun i dvjesto tisuća dolara.

S Marcom Anthonyjem (50) vjenčala se nakon samo dva mjeseca veze i s njim dobila blizance Emmu i Maxa (11). Službeno su se razveli 2014.

Nakon njega, hodala je s plesačem Casperom Smartom (31), sve do 2016. 

JAVIO SE I DEČKO Jennifer Lopez 'zapalila' seksi fotkom, komentirao joj i bivši

Alex Rodriguez, umirovljeni sportaš i bivši igrač bejzbola, zaručio ju je nakon dvije godine veze. 

Pred sam zalazak sunca, prilikom opuštene šetnje pješčanom obalom, nekadašnja zvijezda Yankeesa skupio je hrabrosti i odvažio se na ovaj romantični čin. Izvadio je 15-karatni dijamantni prsten u obliku kvadrata za koji se procjenjuje da je izdvojio više od milijun dolara.

NAPOKON OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI: Dijete Meghan i princa Harryja će nositi ovo prezime?

Idi na 24sata

Komentari 32

  • makisa 12.03.2019.

    Ozbiljna bludmica i prenaglašena riba.

  • _petra_ 12.03.2019.

    ta u ljubav vjeruje

  • monaleen 11.03.2019.

    Da nema love čovijek bi pomislio da skuplja zaručničko prstenje! Ovak, čini se da Jennifer ipak samo ima fetiš na vjenčanice... i voli svadbe! 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare