To je to što me zanima!

Sve za Amal: Clooney je morao prodati svog limenog ljubimca

Slavni glumac prodao je limenog ljubimca teškog srca, no ispunio je želju svoje supruge Amal koja se protivi motorima i brzoj vožnji. Upravo je zbog toga Clooney stavio motor na aukciju
Vidi originalni članak

Nakon prometne nesreće koju je doživio u Italiju koncem srpnja, George Clooney (57) odlučio je prodati svojeg omiljenog limenog ljubimac, Harley Davidsona. George je vozio preko 100 kilometara na sat, a u sudaru s Mercedesom preletio je čak šest metara pri čemu je zadobio teže ozljede. 

Slavni glumac prodao je limenog ljubimca teškog srca, no ispunio je želju svoje supruge Amal (40) koja se protivi motorima i brzoj vožnji. 

Novac koji zaradi od prodaje motocikla, George je odlučio donirati u humanitarne svrhe, točnije organizaciji 'Homes for Troops', koja gradi domove američkim veteranima koji nemaju krov nad glavom. Početna cijena Harley Davidsona je 162.000 kuna, a aukcija traje do 15. studenog ove godine. 

George je veliki ljubitelj motora cijeli život. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 09.11.2018.

    Ja Amal u potpunosti razumin....s motora kad padnes padas direkt tilon o asfalt i male su mogucnosti za lakse ozljede...sta in to triba da se ona i dica nerviraju oce kuci ziv doc

  • mily 09.11.2018.

    ona ne voli brze motore, he he he a Harley je baš brzi, nema što:))))

  • plik 09.11.2018.

    uuu, kolko maćo frajeraaaaa... Dđingis Kan je bio beba prema vama... a kaj nijedan nije i zašusal ženu kaj se usudila tražit tak nekaj ?!?! :))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare