To je to što me zanima!

Sve za Tomovu mezimicu: Suri Cruise čuvaju izraelski agenti

Bivši pripadnici sigurnosne agencije koji čuvaju Suri stoje 300.000 kn na tjedan. Glumčevu kćer prate danonoćno za godišnju plaću od 14,5 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Znaju prepoznati uhode i otmičare te odlično barataju oružjem. Od Katie Holmes (34) i Suri (7) Izraelci se ne odvajaju ni noću. Bivši supružnici Tom Cruise (51) i Katie Holmes ne štede kad je riječ o sigurnosti njihove jedinice.

- Nema toga što Tom ne bi učinio za kćer. Svjestan je da Katie glumom ne zarađuje ni upola dobro kao on pa je plaćanje zaštitara preuzeo na sebe - kažu prijatelji. Cruise nije vjerovao američkim tjelohraniteljima pa je za Surino čuvanje angažirao bivše agente izraelske agencije Mossad. Glumčevu kćer prate danonoćno za godišnju plaću od 14,5 milijuna kuna.

- Oružje skrivaju u Katienu džipu ili ga nose za opasačem. Ništa ne prepuštaju slučaju - otkrili su prijatelji bivšeg para. Iako se Kate užasava pištolja, svjesna je da Suri mogu zaštititi samo profesionalci. Lakše joj je, kaže, jer se djevojčica brzo sprijateljila s agentima.

- Doživljava ih kao članove obitelji. S njima je bezbrižna i opuštena. Obožava kad joj pričaju viceve ili se igraju s njom - rekli su Katieni prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ŠtangaŽelezni 14.07.2013.

    Moju djecu i djecu mojih sugrađana čuva dragi Bog a to se nemre platit moj Tome aj bok

  • Tara_23 14.07.2013.

    i ja bi je cuvala haha

  • Dragana Nikolić 14.07.2013.

    Ma ja se slažem, ali mislim da bi on bolje izgledao kad bi imao brk jer bi se sva najezila kad bi mi nabrknuo :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare