To je to što me zanima!

Svečana dodjela Oscara uživo će se prenositi s nekoliko lokacija

Akademija filmskih umjetnosti i znanosti želi predstaviti dosad neviđenu svečanu dodjelu Oscara, a istodobne pazit će na zdravlje i sigurnost svih sudionika
Vidi originalni članak

Svečana dodjela Oscara, ove godine odgođena do 25. travnja zbog pandemije koronavirusa koja je snažno pogodila i čitavu filmsku industriju, emitirat će se uživo s više lokacija, među kojima i iz Hollywooda, objavila je Akademija u srijedu.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Akademija filmskih umjetnosti i znanosti želi predstaviti dosad neviđenu svečanu dodjelu Oscara, a istodobne pazit će na zdravlje i sigurnost svih sudionika. 

- Za stvaranje spektakla uživo koji naša publika želi vidjeti u vremenu dok se mora prilagoditi ograničenjima pandemije, svečanost će se uživo prenositi s više lokacija, među kojima i iz kultnog Dolby Theatrea koji tradicionalno ugošćuje Oscare u središtu Hollywooda - govori glasnogovornica Akademije. 

Još uvijek nisu poznate sve lokacije iz kojih će se emitirati 93. izdanje Oscara. Istom formulom poslužit će se ove godine i organizatori Zlatnog globusa za dodjelu nagrada 28. veljače.

Iako gledanost svake godine pomalo pada, s najnižih povijesnih 23,6 milijuna televizijskih gledatelja prošle godine u Sjedinjenim Državama, svečanost dodjele Oscara tradicionalno ostaje jedan od najpraćenijih događaja u zemlji. Ove godine show je povjeren Stevenu Soderberghu (58), redatelju vizionarskog filma "Zaraza".

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nap 11.02.2021.

    Vise filmovi nisu dobri kao prije

  • Džo Senilijo 11.02.2021.

    Podrška dodjeli Oscara filmu koji je čekirao najviše kućica: transgender, gay, crnac, patuljasti Kinez, ispravna upotreba zamjenica, Zao Narančasti Čovjek, socijalizam dobar, kapitalizam loš, sredovječni bijeli muškarac je smeće 🤡

  • H&M 11.02.2021.

    "Dara iz Jasenovca" osvaja Oskara za najbolji strani film.

Komentiraj...
Vidi sve komentare