To je to što me zanima!

Sveopći rat nam stiže: Dolazi nam još jedna verzija Godzille

Njegovo ime uzorkuje strah među onima koji znaju tko je Godzilla. No ima i onih koji uzrokuju strah u Godzillinim kostima. Troglavo čudovište koje može sravniti grad jednim udarcem
Vidi originalni članak

Prošle godine u kinima nas je dočekao i ugodno iznenadio 'Kong: Otok lubanja', duhovni nastavak filma 'Godzilla' iz 2014. godine. Bio je to dio projekta kojeg je osmislio studio Legendary za 'oživljavanje' svih legendarnih kolosalnih čudovišta koje smo mogli gledati kroz proteklo stoljeće na velikim platnima.

IMA LI KRAJA? '24': Nevjerojatno, ali istinito, dosadnu seriju dižu iz mrtvih

A nakon globalnih uspjeha ta dva filma, dolazi nam i naredno poglavlje u 'MonsterVersu', kako su studiji Warner Bros. Pictures i Legendary Pictures nazvali svoj projekt. U pitanju je film 'Godzilla: King of the Monsters', u kojem je glavni lik još jednom Godzilla, koji vodi bitku s ostalim monstrumima.

GERARD BUTLER Današnji osrednji glumac opet je izabrao glumiti u lošem filmu

Iako nije u potpunosti potvrđeno, u tom filmu mogli bismo vidjeti sva ikonska čudovišta protiv kojih se Godzilla i inače bori. Tako bi se na velikim ekranima mogli opet pojaviti i Mothra, a i Rodan, kao i Godzillin najveći protivnik, troglavi King Ghidorah. Prvi film iz novog filma dao je lijepu naznaku da bi se sve to i moglo dogoditi.

Pogledajte foršpan

U glavnim ulogama u ovom filmu nalaze se Vera Farmiga, Kyle Chandler, Millie Bobby Brown i Ken Watanabe, dok je za režiju zadužen redatelj zabavnog 'Krampusa', Michael Dougherty. 'Godzilla: King of the Monsters' bi u kina trebao doći krajem svibnja naredne godine.

VIDI OVO: Melania Trump okopavala vrt i postala viralni vic.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Lana Hana 16.08.2018.

    Jako se veselim! A najbolji mi je Skullcrawler. Kao da sam malo dijete.😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare