To je to što me zanima!

Svi gledajte: Ashton kod Ellen u showu pokazao svoj 'ponos'

Glumac je gol ušetao u studio, a publika mu je glasno pljeskala. Ellen se, blago rečeno, šokirala i predložila mu da se obuče jer bi ipak bilo zgodnije da nije gol
Vidi originalni članak

S Jonom Cryerom i Angusom T. Jonesom razgolitio se za reklamu serije 'Dva i pol muškarca' u kojoj je zamijenio Charlieja Sheena. Ashton Kutcher (33), Jon i Angus na reklami drže bijeli plakat na kojem piše 'Sve će biti otkriveno 19.9. 2011.'. Plakat im pokriva veći dio trupa i nogu dok je ostalo golo. 

Ashton je u showu Ellen DeGeneres (53) otišao korak dalje. Glumac se naime odlučio skroz razgolititi usred showa.

- Ok...., a što kažeš na ideju da se sad lijepo obučeš? Možda bi to bilo zgodno - rekla je Ellen Ashtonu kad ga je vidjela golog. 

Glumac je zbunjeno stajao i smješkao se, a zatim pitao voditeljicu je li vidjela reklamnu kampanju za seriju u kojoj će glumiti. Zatim je počeo pričati o šestoj godišnjici braka koju će uskoro slaviti s Demi Moore (48).

- Razmišljao sam o tome što ću joj pokloniti i odlučio sam se za slatkiše. Siguran sam da to ne zvuči kao neki super, poseban dar, ali ne znam što da radim - rekao je Ashton.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • demark 09.09.2011.

    E to će biti jadna serija.. Nemam ništa protiv Kutchera, ali svaki film u kojem on glumi, nisam mogao gledati do kraja. -.- Još ako uzmemo u obzir da Charlie u toj seriji nije ni glumio, jer je zapravo takav u stvarnom životu.. :D

  • tajnamoja 09.09.2011.

    Prodana duša, morao je s nečim privući ljude da gledaju 2,5 muškarca sada kada je zamijenio ludog Charleya Sheena. Nadam se da je uspio. Serija bi ionako bila dosadna da nema onog dječaka.

  • Stanko_1_1 09.09.2011.

    zamisli, ashton ima penis. ni jedan drugi muškarac ga nema osim njega. ti amerikanci stvarno nemaju pametnijeg posla; il ratuju il se javno skidaju goli....to im je cijeli zivot. jadno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare