To je to što me zanima!

Svi pričaju o Beyonceinoj guzi: 'A tko vidi užasavajuće čizme?'

Da imam takvo tijelo, ja bi cijele dana hodala gola, napisala joj je jedna od obožavateljica ispod fotografije na društvenoj mreži. Neki su komentirali kako su zastrašujuće čizmice na kojima stoji...
Vidi originalni članak

Pjevačica Beyonce (38) pokrenula je suradnju svog modnog brenda Ivy Park s poznatim njemačkim sportskim brendom, a o kolekciji već danima svi pričaju. Kao i o oblinama glazbenice koja je, kako kaže, najbolji model za kampanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Beyonce je u fokus stavila svoju 'slavnu' guzu, a malo tko je uspio zamjetiti i čarape-čizme s tankim petama koje ima na sebi.

'ZARADILI ZABRANU' Beyonce zabranili zbog seksi koreografije, a GaGa je opasna

- Da imam takvo tijelo, ja bi cijele dana hodala gola - napisala joj je jedna od obožavateljica ispod fotografije na društvenoj mreži. Neki su komentirali kako su zastrašujuće čizmice na kojima stoji i kako se nadaju da se neće naći u prodaji. 

Kolekcija se sastoji od sportskih tajica, bodija, trenirki za žene i muškarce, sportskih topića, hoodieca i unisex tenisica, a mnogi fanovi vjeruju kako će se ova kolekcija rasprodati u rekordnom roku. 

- Volim eksperimentirati s modom, miješajući skupocjene sa cjenovno pristupačnim komadima, sportsku odjeću s visokom modom, pa čak muževne i ženstvene komade -  izjavila je Beyonce u intervjuu za siječanjsko izdanje magazina Elle.

Pjevačica je od 2008. u braksu s reperom Jay Z-jem (50) s kojim ima kći Blue Ivy (8) i blizance Sira i Rumi (2). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 149

  • ivana875 27.01.2020.

    Šarić pa zar ti nije dosta dosadio si bogu i narodu daj više prošetaj dalje...

  • iiiih 18.01.2020.

    Ma sve su one bombe kad se fotosopiraju pa ovjave na instagramu a kad ih uslika netko na plazi gdje se ne namkesta pola sata, e to je druga prica.

  • 18.01.2020.

    Beyonce je bila super,dok se nije udala za Jay -z ija i postala jedna od glavnih iluminata.. Otad su joj pjesme i spotovi koma, a i po njoj vidiš da nesto nije u redu s njom.ti grozni spotovi, taj sumrak.. jeza me od njih hvata

Komentiraj...
Vidi sve komentare