To je to što me zanima!

Svi se pitaju gdje je mali princ: Kraljevska obitelj uživala je na koncertu, a Louis ostao doma

Privukao je pažnju tijekom krunidbe, kada je zijevao jer mu je bilo dosadno. Onda je na balkonu, kad je kraljevska obitelj pozdravljala sve okupljene, počeo plesati
Vidi originalni članak

Dan nakon krunidbe se u Windsoru održao krunidbeni koncert, a većina kraljevske obitelji uživala je u glazbi. Kralj Charles (74) i kraljica supruga Camilla (75) sjedili su jedno pored drugog. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pridružili su im se i princ William (40) i Kate Middleton (41), koji su došli u društvu djece, princa Georgea (9) i princeze Charlotte (8). Međutim, najmlađeg člana, princa Louisa (5), nisu poveli. Ubrzo su mnogi primijetili da ga nema pa su situaciju komentirali na društvenim mrežama.

'Gdje je Louis? On je najzabavniji od svih', 'Princ Louis je ostao doma', 'Koncert bi bio bolji da je došao princ Louis', upitali su brojni.

OMILJENI BOJNIK Tko je zgodni muškarac u kiltu koji je ukrao svu pozornost na krunidbi: Ajme pa pogledaj ga!

Mnogi smatraju da mali princ nije došao na koncert zbog ponašanja tijekom krunidbe. Privukao je pažnju odmah u crkvi, kada je zijevao jer mu je bilo dosadno. Onda je na balkonu, kad je kraljevska obitelj pozdravljala sve okupljene, počeo plesati.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Cherylin 08.05.2023.

    Klinac je preslatki, normalno dijete

  • 08.05.2023.

    Na lijekovima je.

  • NIJESAM 08.05.2023.

    Tko li ga cuva? Ja uvijek imam problem kad hocemo izac,ne znam kome da ostavim dijete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare