To je to što me zanima!

Svi skupocjeni pokloni koje je Kate dobila od obitelji princa

Budući da pravu svekrvu nije imala prilike upoznati, tu je ulogu preuzela vojvotkinja Camilla (70) koja je Kate darovala narukvicu od žutog zlata, posebnu po tome što ima ugravirano C kao Catherine i Camilla
Vidi originalni članak

Iako vojvotkinju Kate Middleton (36) često možemo vidjeti odjevenu u kreacije komercijalnog britanskog brenda, u prošlih je sedam godina, od kad je u braku s princom Williamom (35), postala jedna od bogatijih žena u Velikoj Britaniji. Zahvaljujući tituli, ali i položaju supruga, Middleton je, ako se i ne računa Williamov novac, daleko bogatija nego što je bila kad je tek upoznala kraljičinog unuka. Njezino se bogatstvo, osim u novcu, krije i u vrijednom nakitu koji je dobila od muževe obitelji.

DVOBOJ PRINCEZA Modne blizanke Meghan i Kate: Što mislite, tko tu koga kopira?

Zaručnički prsten princeze Diane

U bogatoj kolekciji nakita koji je dobila od supruga, princa Williama, vojvotkinja Kate sigurno ima omiljene komade, a smatra se da je jedan od njih dijamantni zaručnički prsten s velikim plavim safirom, koji joj je William dao u Keniji.

Prsten je prije pripadao Williamovoj majci, pokojnoj princezi Diani, koja ga je dobila kao vjenčani poklon od kraljevske obitelji Saudijske Arabije. Kad ga je tek dobila, Kate je prsten bio za broj prevelik, što je princ 'riješio' u zlatarni Crown Jeweller.

KRALJEVSKE ZAVRZLAME Ovo nikome nije jasno: Sada će i Pippa dobiti kraljevsku titulu?

Naušnice od safira

Osim prstena, Kate je iz seta nakita od safira koji je pripadao Lady Di dobila i vrijedne naušnice, a često ih nosi u javnosti jer se potpuno slažu sa zaručničkim prstenom koji joj je William poklonio prije osam godina.

BUDUĆE ŠOGORICE Meghan je vodila blog, a Kate prodavala dekoracije za partyje

Set nakita od bijelog zlata

Na dan vjenčanja Kate je od svekra, princa Charlesa (69), na poklon dobila vrijedan set nakita od bijelog zlata - narukvice, prsten i naušnice.

'SLUŽBENE FOTOGRAFIJE' Kraljevska beba pozirala mami: Kate je snimila princa Louisa

Narukvica od 'svekrve' Camille

Budući da pravu svekrvu nije imala prilike upoznati, tu je ulogu donekle preuzela druga supruga princa Charlesa koja je snahu također obradovala vrijednim nakitom. Vojvotkinja Camilla (70) darovala je Kate narukvicu od žutog zlata, koja je posebna i po tome što ima ugravirano slovo C s unutarnje strane što simbolizira puno Kateino ime Catherine, a s vanjske je strane urezano je još jedno C kao uspomena od Camille. Kate narukvicu nosi na desnom zapešću a prvi ju je put nosila na Wimbledon turniru 2011. Camilla inače i sama nosi gotovo identičnu narukvicu.

POŽURILA SE Kraljica prabaka je s helićem odletjela vidjeti princa Louisa

Naušnice Kiki McDonough

Za prvi Božić koji je par proveo zajedno od kad su se oženili, princ William je Kate poklonio naušnice njenog omiljenog dizajnera nakita. Riječ je o kolekciji 'Classic' Kiki McDonough od zelenog ametista, koje je vojvotkinja prvi put nosila u veljači 2013. Naušnice na svjetlu izgledaju kao da ih krasi popularni kamen akvamarin, no dizajnerica je sama Kate potvrdila da je riječ o ametistu koji se presijava. U ožujku 2015., u sedmom mjesecu trudnoće, Kate je prvi put pokazala naušnice iste dizajnerice s dragim kamenjem nježno roze boje. McDonough inače sav svoj nakit izrađuje isključivo od 18 karatnog bijelog zlata, a vojvotkinja je vlasnica desetak njezinih pari naušnica.

 

BIZARNA SLUČAJNOST Kate za rođenje princa nosila haljinu sličnu onoj iz horora...

Cartierov sat 

Za treću godišnjicu braka Middleton je dobila je Cartierov sat iz linije Ballon Bleu, čija se cijena kreće od 31 do 450 tisuća kuna. Princ William je tada navodno inzistirao na originalnom dizajnu koji uključuje safir da bi bio u kompletu s njezinim zaručničkim prstenom.

Isti sat u drugoj boji nosi i vojvotkinjina sestra, Pipa Middleton koja sa suprugom Jamesom Matthewsom (42) uskoro očekuje prvo dijete. 

VIDI OVO: Mračna prošlost ubijenog repera; tukao trudnu curu!

Idi na 24sata

Komentari 16

  • plik 21.06.2018.

    a kaj je tu čudno, pa nije se iz ljubavi spanđala s ovim...

  • retita🦋 21.06.2018.

    Ono što je srcem ugravirano nema cijenu!

  • Judita👥 21.06.2018.

    Od safira naušnice..jedan prsten zlatni mi pokloni..svileni..tvoj je dodi r mileni..kao kakao zasladim lagano..😄

Komentiraj...
Vidi sve komentare