Obavijesti

Show

Komentari 28

Kate za rođenje princa nosila haljinu sličnu onoj iz horora...

Kate za rođenje princa nosila haljinu sličnu onoj iz horora...
17

Kate je inače odabrala haljinu sličnu onoj koju je pokojna princeza Diana odjenula nakon što je 1984. rodila princa Harryja (33). Time je vojvotkinja, kako kaže, odala počast majci svog supruga

VIDEO

Kate Middleton (36) pozirala je s novorođenim princom Louisom Arthurom Charlesom prošli tjedan pred londonskom bolnicom St. Mary, svega par sati nakon njegova rođenja. Fanovi britanske kraljevske obitelji sada su primijetili nešto u vezi njezine haljine što je jedne šokiralo, a druge pak zabavilo. 

Royal Baby

Crvena haljina s bijelim čipkastim ovratnikom dizajnerice Jenny Packham, koju je vojvotkinja tada nosila, neodoljivo podsjeća na haljinu koju nosi glumica Mia Farrow (73) u psihološkom horor filmu 'Rosemaryna beba'. 

Haljina vojvotkinje je nešto drugačije crvene nijanse od 'filmske' haljine, dok je čipkasti ovratnik gotovo identičan. Mnogi su komentirali i da je crveno bijela haljina 'dobar patriotski izbor' jer ima dvije boje s Engleske zastave. 

Royal Baby

Inače, kontroverzni redatelj Roman Polanski (84) snimio je kultni film prema istoimenoj bestseller noveli autora Ire Levina koju je on 1967. objavio. 

Kate je inače odabrala haljinu sličnu onoj koju je pokojna princeza Diana odjenula nakon što je 1984. rodila princa Harryja (33). Time je vojvotkinja od Cambridgea, kako je izjavila, odala počast majci svog supruga.

Podsjetimo, u filmu mladi bračni par Rosemary i Guy usele u zgradu loše reputacije. Susjedi su im prijateljski nastrojen stariji par koji Rosemary pružaju više pažnje no što bi ona to željela. Uskoro se počinju događati neobične stvari - djevojka iz zgrade misteriozno pogine, Rosemary progone strašne noćne more, iza susjednog zida čuju se neobični napjevi, a Guy postaje drugačiji - hladan i dalek.

Kad Rosemary zatrudni, posve suprotno očekivanom počinje gubiti na težini, blijeda je i iscrpljena, a muče je i jaki bolovi. Uskoro trudnica počinje sumnjati da stanari zgrade imaju nekakav, njoj nepoznat plan za njezino nerođeno dijete, a ona će pokušati učiniti sve da ga zaštiti. No njezin muž Guy je bez njenog znanja s njima sklopio ugovor, prema kojem će Rosemary biti surogat majka samom Vragu, a Guy će zauzvrat postati slavni glumac.

TIME 100 Gala - New York

Inače, film 'Rosemaryna beba' i danas uzrokuje polemike. Dok ga neki filmski kritičari navode kao jedan od najboljih horor filmova svih vremena, drugi ga svrstavaju u žanr trilera jer nema krvi ni nasilnih scena. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao