To je to što me zanima!

Svi slavni na Met Gali, a Adele 'ulovili' u restoranu brze hrane

Pjevačica je u noći kad se održavala Met Gala fotografirana u jednom od restorana brze hrane, gdje se počastila hamburgerom. Njezini obožavatelji oduševljeni su tim potezom, a objava je postala viralna
Vidi originalni članak

Svjetska pjevačka zvijezda Adele (33) ušetala je u svakodnevnoj odjeći u američki restoran brze hrane In’N’Out, u kojem se počastila burgerom. Fanovi su zaključili da je Adele radije otišla na burger nego na Met Galu i time su apsolutno oduševljeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Adele se obukla u opuštenu svakodnevnu kombinaciju, pa ju većina gostiju restorana nije ni prepoznala. Osoba koja ju je fotografirala nije precizirala u kojem točno lokalu se nalazi, a za pjevačicu je olakotna okolnost bila što se nose maske, pa se uspjela i tako zakamuflirati.

- Svi su na Met Gali, Adele je u In-N-Out burgeru - stoji u opisu popularne objave.

Ulaznica za Met Galu navodno košta 30 tisuća funti, a Adelini obožavatelji su oduševljeni njezinim preskakanjem 'posebno glupog' plaćanja toliko skupog eventa.

- 'Posložila je prioritete', 'Naravno, zašto bi plaćala tako glupo skupu ulaznicu', 'Obožavam ju, legenda' - pisali su ispod objave obožavatelji.

SAMO SE DOBRO ZABAVLJAJU Adele nakon repera spajaju s agentom LeBrona Jamesa: 'To među njima nije ništa ozbiljno'

Adele je mama sedmogodišnjem Angelu, a nedavno je bila u središtu medijske pažnje zbog svoje transformacije i gubitna tjelesne težine.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL 'MALA ŠKOLA LOŠEG ZAVOĐENJA': TIPFELER

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Joe Frescobaldi Soter 18.09.2021.

    Ulaznica za Met Galu navodno košta 30 tisuća funti, a Adelini obožavatelji su oduševljeni njezinim preskakanjem 'posebno glupog' plaćanja toliko skupog eventa.Za takav "miting" obvezno 3 miljuna € po osobi a ne neki sitniš za papke i papučarke za 30.000 $ - sirotinjo i bogu si teška :)

  • nap 18.09.2021.

    I slavni dolaze u restorane nista cudno

Komentiraj...
Vidi sve komentare