To je to što me zanima!

Parker kolegici izrazila sućut, a ova joj odbrusila da je okrutna

Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker se svađaju već godinama. Nikome nije jasno kako su se godinama družile na setu, da bi danas jedna po drugoj degutantno bacale uvrede
Vidi originalni članak

Junakinje serije Seks i grad su svakodnevno surađivale na setu, a danas pljuštaju uvrede na sve strane. Na privatnom planu, napetosti i tenzijama među glumicama nema kraja.

Kultna serija 'Seks i grad' je točno prije dvadeset godina 'prikovala' milijune gledatelja za male ekrane. Radnja je svima dobro poznata: četiri prijateljice i njihova svakodnevica u New Yorku. 

Gotovo da nema žene koja se nije poistovjetila s nekom od njih. Zbog glavnih likova - Samanthe, Carrie, Mirande i Charlotte, milijuni ljudi su u svakog dana u isto vrijeme bili 'zalijepljeni' za naslonjače u iščekivanju nove epizode, a reprize se rado gledaju i danas, 20 godina nakon prikazivanja prve epizode. 

Gledateljice su 'poludjele' za stilom glavnih junakinja, sve su htjele biti poput poslovne Mirande, zavodljive Samanthe, dotjerane Carrie ili otmjene Charlotte. Premda su u seriji bile nerazdvojne prijateljice, u stvarnom životu se nisu pretjerano slagale i imale su potpuno različite živote.

Privatne svađe punile medijske stupce

S obzirom na veliku popularnost koju je emisija polučila, glumicama se i dan danas teško odvojiti od uloge. 'Ti si ista Miranda. To je baš nešto što bi Carrie rekla. Ja sam Charlotte u duši, ali Samantha po ponašanju', i slične izjave postale su dio svakodnevice brojnih obožavateljica.

Cynthia Nixon (51), koja je utjelovila lik Mirande, gay je aktivistica i majka dvoje djece koja kreće u političku utrku za mjestom prve gay guvernerke New Yorka. Mnogi je i danas vide kao samo kao Mirandu. To može uvelike naštetiti njenoj političkoj karijeri s obzirom na to da se Mirandin lik i njena uvjerenja kose s mnogim političkim stavovima koje Cynthia zastupa.

Kim Cattrall (61) u seriji je bila koketna i zabavna Samantha, a u privatnom životu je punila stupce novinskih rubrika neprestalnim svađama s kolegicama. Izjavila je i da je njen život uvelike patio zbog serije i da zbog nje nikad nije imala djece.

Nakon što je Kim doživjela privatnu tragediju i nakon što joj je brat pronađen mrtav, izrazila joj je sućut i njena kolegica Sarah Jessica Parker. ''Najdraža Kim, šaljem puno ljubavi i iskrena sućut tebi i obitelji te neka je božji blagoslov tvom voljenom bratu'', napisala je Parker.

''Ne trebam tvoju ljubav i potporu u ovim tragičnim trenucima. Moja mama me je danas pitala: 'Kada će te ta licemjerna Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?' Tvoje kontinuirano obraćanje je bolan podsjetnik na to koliko si bila okrutna prije, ali i sada. Dopusti mi da ti nešto objasnim (ako još nisam): Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I stoga ti pišem da ti kažem posljednji puta da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sačuvala svoj imidž dobre djevojke'', napisala je Cattrall na Tweeteru.

Kristin Davis (53) mnogi i danas pamte samo kao otmjenu Charlotte York koja sanja o skladnoj ljubavi i braku. Charlotte ima viziju svog savršenog muža i ne odustaje od nje. Davis u privatnom životu nikad nije imala sreće u ljubavi. Nakon brojnih ljubavnih brodoloma, sreću je pronašla u majčinstvu i posvojila kćer Gemmu Rose.

Sarah Jessica Parker (53) ima zavidnu glumačku karijeru iza sebe, troje djece i skladan brak sa suprugom Matthewom Broderickom. Njen sukob s kolegicama sa seta serije Seks i grad je godinama punio stupce svjetskih tabloida. Kim Cattrall je prozvala Jessicu dvoličnom i licermjernom i otkrila da su imale jako ružne uspomene sa seta. Nedavno je izjavila kako taj sukob traje puno dulje nego što javnost može i zamisliti, piše The Irish Times.

Dvadeset godina nakon

U seriji je naglasak na vezama, seksu, ljubavnim problemima, modi, prijateljstvu i životu u gradu. Zbog zabavnih glumica, eksplicitnosti i otvorenom pričanju o seksu i drugim tabu temama u to vrijeme, 'Seks i grad' je polučio nevjerojatan uspjeh.

Osvojili su osam Zlatnih globusa, sedam Emmyja i brojne druge nagrade i nominacije. Serija je itekako ostavila traga na gledatelje, a postala je i dio kulture i turističke ponude New Yorka. Tako su stepenice ispred stana glavne protagonistice Carrie postale nezaobilazan dio ture po New Yorku. Proslavila je i prodavaonice svjetskih marki, a posebno prodavaonicu cipela Manolo Blahnik na Petoj Aveniji koja je Carrie bila omiljena. 

Mnogima je i danas prva asocijacija na New York, modu, ženske cipele, prijateljstvo, seks i ljubav upravo ova bezvremenska serija.

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • 06.06.2018.

    mogli su naći mlađe i ljepše glumice

  • 06.06.2018.

    Ne znam kome ona 🐴 glava Sarah može biti privlačna 🤔

  • perica123456 06.06.2018.

    Ova cynthia nixon postala gay i onda nađe žensku koja izgleda kao muško.... Podsjeća me na epizodu south parka kada mr. garrison promjeni spol i onda postane gay

Komentiraj...
Vidi sve komentare