Obavijesti

Show

Komentari 82

Parker kolegici izrazila sućut, a ova joj odbrusila da je okrutna

Parker kolegici izrazila sućut, a ova joj odbrusila da je okrutna
13

Kim Cattrall i Sarah Jessica Parker se svađaju već godinama. Nikome nije jasno kako su se godinama družile na setu, da bi danas jedna po drugoj degutantno bacale uvrede

VIDEO

Junakinje serije Seks i grad su svakodnevno surađivale na setu, a danas pljuštaju uvrede na sve strane. Na privatnom planu, napetosti i tenzijama među glumicama nema kraja.

Kultna serija 'Seks i grad' je točno prije dvadeset godina 'prikovala' milijune gledatelja za male ekrane. Radnja je svima dobro poznata: četiri prijateljice i njihova svakodnevica u New Yorku. 

Gotovo da nema žene koja se nije poistovjetila s nekom od njih. Zbog glavnih likova - Samanthe, Carrie, Mirande i Charlotte, milijuni ljudi su u svakog dana u isto vrijeme bili 'zalijepljeni' za naslonjače u iščekivanju nove epizode, a reprize se rado gledaju i danas, 20 godina nakon prikazivanja prve epizode. 

Gledateljice su 'poludjele' za stilom glavnih junakinja, sve su htjele biti poput poslovne Mirande, zavodljive Samanthe, dotjerane Carrie ili otmjene Charlotte. Premda su u seriji bile nerazdvojne prijateljice, u stvarnom životu se nisu pretjerano slagale i imale su potpuno različite živote.

Privatne svađe punile medijske stupce

S obzirom na veliku popularnost koju je emisija polučila, glumicama se i dan danas teško odvojiti od uloge. 'Ti si ista Miranda. To je baš nešto što bi Carrie rekla. Ja sam Charlotte u duši, ali Samantha po ponašanju', i slične izjave postale su dio svakodnevice brojnih obožavateljica.

Cynthia Nixon (51), koja je utjelovila lik Mirande, gay je aktivistica i majka dvoje djece koja kreće u političku utrku za mjestom prve gay guvernerke New Yorka. Mnogi je i danas vide kao samo kao Mirandu. To može uvelike naštetiti njenoj političkoj karijeri s obzirom na to da se Mirandin lik i njena uvjerenja kose s mnogim političkim stavovima koje Cynthia zastupa.

FILE PHOTO: Actress Cynthia Nixon speaks during the "People

Kim Cattrall (61) u seriji je bila koketna i zabavna Samantha, a u privatnom životu je punila stupce novinskih rubrika neprestalnim svađama s kolegicama. Izjavila je i da je njen život uvelike patio zbog serije i da zbog nje nikad nije imala djece.

Nakon što je Kim doživjela privatnu tragediju i nakon što joj je brat pronađen mrtav, izrazila joj je sućut i njena kolegica Sarah Jessica Parker. ''Najdraža Kim, šaljem puno ljubavi i iskrena sućut tebi i obitelji te neka je božji blagoslov tvom voljenom bratu'', napisala je Parker.

''Ne trebam tvoju ljubav i potporu u ovim tragičnim trenucima. Moja mama me je danas pitala: 'Kada će te ta licemjerna Sarah Jessica Parker ostaviti na miru?' Tvoje kontinuirano obraćanje je bolan podsjetnik na to koliko si bila okrutna prije, ali i sada. Dopusti mi da ti nešto objasnim (ako još nisam): Ti nisi moja obitelj. Ti nisi moja prijateljica. I stoga ti pišem da ti kažem posljednji puta da prestaneš iskorištavati našu tragediju kako bi sačuvala svoj imidž dobre djevojke'', napisala je Cattrall na Tweeteru.

Kristin Davis (53) mnogi i danas pamte samo kao otmjenu Charlotte York koja sanja o skladnoj ljubavi i braku. Charlotte ima viziju svog savršenog muža i ne odustaje od nje. Davis u privatnom životu nikad nije imala sreće u ljubavi. Nakon brojnih ljubavnih brodoloma, sreću je pronašla u majčinstvu i posvojila kćer Gemmu Rose.

screenshoot

Sarah Jessica Parker (53) ima zavidnu glumačku karijeru iza sebe, troje djece i skladan brak sa suprugom Matthewom Broderickom. Njen sukob s kolegicama sa seta serije Seks i grad je godinama punio stupce svjetskih tabloida. Kim Cattrall je prozvala Jessicu dvoličnom i licermjernom i otkrila da su imale jako ružne uspomene sa seta. Nedavno je izjavila kako taj sukob traje puno dulje nego što javnost može i zamisliti, piše The Irish Times.

Dvadeset godina nakon

U seriji je naglasak na vezama, seksu, ljubavnim problemima, modi, prijateljstvu i životu u gradu. Zbog zabavnih glumica, eksplicitnosti i otvorenom pričanju o seksu i drugim tabu temama u to vrijeme, 'Seks i grad' je polučio nevjerojatan uspjeh.

Osvojili su osam Zlatnih globusa, sedam Emmyja i brojne druge nagrade i nominacije. Serija je itekako ostavila traga na gledatelje, a postala je i dio kulture i turističke ponude New Yorka. Tako su stepenice ispred stana glavne protagonistice Carrie postale nezaobilazan dio ture po New Yorku. Proslavila je i prodavaonice svjetskih marki, a posebno prodavaonicu cipela Manolo Blahnik na Petoj Aveniji koja je Carrie bila omiljena. 

Mnogima je i danas prva asocijacija na New York, modu, ženske cipele, prijateljstvo, seks i ljubav upravo ova bezvremenska serija.

VIDI OVO: 20 najboljih scena iz serije 'Sex i Grad'!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje