To je to što me zanima!

Svi su se pitali gdje je Matea u finalu, a sad je otkrila 'bojkot' snimanja: 'Privatni su razlozi'

Drago mi je što je cijela Hrvatska čula moju priču jer smatram da sam primjer kako se sve može. Prerano sam spoznala težinu života, ali izborila sam se i još uvijek se borim, napisala je
Vidi originalni članak

Nakon što se Slavonka Matea Ilinčić (24) nije pojavila u finalnoj emisiji showa 'Život na vagi', svi su se pitali gdje je 'nestala'. A ona se sada oglasila na Instagramu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam mogla sudjelovati na finalnoj večeri iz privatnih razloga. Nisam se uspjela vidjeti u elegantnoj uskoj haljini jer u tom sam se ja vidjela u svojoj glavi. Trudim se iz dana u dan da za nekoliko mjeseci budem u najboljem izdanju. Emisija 'Život na vagi' naučila me je kako biti borben, kako devet puta pasti, ali deseti ustati. Moj trener Edo naučio me je da nema predaje i odustajanja jer samo najjači opstaju. Uz njega je bila i trenerica Maja s korisnim savjetima i spremna uvijek pomoći. Edo je vjerovao u mene, bio uz mene, davao mi najbolje moguće savjete. Uz njega sam osjetila roditeljsku ljubav koja mi je toliko nedostajala - započela je objavu.

Zatim je zahvalila voditeljicama Marijani Batinić (39) i Sanji Žuljević (43) na svakom lijepom komentaru, pohvali, podršci i savjetu. 

POGLEDAJTE TRANSFORMACIJE U početku su težili i po 200 kg, a do finala su se 'prepolovili'

- Drago mi je što je cijela Hrvatska čula moju priču jer smatram da sam primjer kako se sve može. Prerano sam spoznala težinu života, ali izborila sam se i još uvijek se borim. Idem dalje još jača, borbenije, bez predaje. Teško je i bit će, ali sve je to sastavni dio života. Umjetnička strana mene rekla bi da je život put posut ružinim trnjem. Tvoja odluka je hoćeš li se ubosti i pasti te odustati ili ćeš se dignuti poput feniksa iz pepela i shvatiti da je samo nebo granica - poručila je, a potom zaključila:

- Presretna sam sto sam upoznala ljude kao sto su voditeljice, treneri, kandidati, psihologa,  nutricionisticu koju sam obožavala i uvijek hvalila njezine outfite i cijeli produkcijsku ekipu. Pojedine osobe od vas uljepšale su mi život. Ipak, u ponekom djeliću ovozemaljskog svijeta postoje dobri ljudi, ljudi kao sto su oni. Neke od njih da nema trebalo bi izmisliti. Najljepše hvala na pozdravu i pusama upućenim meni na finalnoj večeri.

Idi na 24sata

Komentari 104

  • Makac333 09.12.2020.

    Mala jedno prica a drugo radi.Vjerovatno joj odgovara status zrtve,borca a nije od toga nista.Najgore je kad neko svoj emocijalni defekt prepisuje nekom drugom.Pajdo mo mnogo nas ima padove...rastavljene,alkoholicare roditelje,tragedije itd...

  • sjajna28 09.12.2020.

    Meni je ona bila iritantna zbog njonjavog glasa.

  • bubamar 09.12.2020.

    Dario ne ser. Cuuri sve najbolje želim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare