To je to što me zanima!

Svi žele autogram: Fanovi u Opatiji opkolili Tončija Huljića

Publika je s Tončijem uglas pjevala sve hitove. Gosti na pozornici bili su mu Antonio Krištofić i Tarik i Adnan koji su se proslavili 'X Factor Showu'
Vidi originalni članak

Ono što je u utorak bilo predviđeno za lagano opuštanje na maloj Ljetnoj pozornici, završilo je rasplesanim ljetnim doživljajem na velikoj pozornici za više od tisuću obožavateljaTončija Huljića & Madre Badessa Banda. 

Organizator koncerta, ustanova Festival Opatija, zbog velike pomame za ulaznicama koncert je premjestio u glavnu arenu opatijskog ljetnog teatra.

Publika je s Tončijem uglas pjevala sve hitove. Gosti na pozornici bili su mu Antonio Krištofić i Tarik i Adnan koji su se proslavili u nedavno završenom showu 'X Factor Adria'. Nastupio je i Petar Grašo koji publiku zadnjih mjeseci opet osvaja svojim novim hitovima. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • plur_96 18.07.2015.

    nebi uzo njegov autogram da sam na mdmi hahahahaah

  • Gambit 17.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 17.07.2015.

    Glazbeni ukus u Hrvata je na dnu. Da opkolili Tončija Huljića...

Komentiraj...
Vidi sve komentare