To je to što me zanima!

Svizac ispao, a finalisti su Jelena, Rafo, Dvina i Ivana

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U posljednjem dvoboju na Farmi Dvina Meler izbacila je Svisca u igri znanja. Farmeri su Svisca ispratili glazbenom temom iz filma 'Pulp Fiction'
Vidi originalni članak

Za nagradu od 500.000 kuna bore se Rafael Dropulić, Ivana Marić, Jelena Urukalo i Dvina Meler. Karatistica i pustolovka premoćno je pobijedila Alena Macinića u igri znanja, posljednjem dvoboju u “Farmi”. Sad je na gledateljima da odaberu pobjednika. Farmeri su Svisca ispratili temom iz filma “Pulp Fiction” i složili se kako bi bilo fer da su svih petero ušli u finale. Posljednjeg dana na farmi Alen je pokušao nagovoriti Rafu da se napokon otušira.
- Joj, kako bazdiš, stari moj - upozorio je Alen prijatelja.
- Da, stvarno. A morao bih se i obrijati - rekao je Rafo pomirisavši si pazuh. Svi farmeri pribojavali su se dvoboja s Dvinom nakon što je prošlog petka “rasturila” Nenu. Alen se ljutio na Jelenu jer je za sluškinju stavila Dvinu, a ne Ivanu smatrajući da bi mu bivša “feminemka” bila lakši protivnik. Gazdarica Jelena zamarala se jedino bivšim dečkom Stokom.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Bom 31.05.2008.

    Milslim da Svizac nije trebao ispasti,ali dobro Boze moj nista drugo nisam ni ocekivala s obzirom da zivimo u svijetu gdje se cijeni licemjerje,zloba,i gdje se samo gleda kako drugome slomiti vrat.Svi oni koji nisu zasluzili su usli u finale,a svi smo vidjeli nacin na koji su dosli do finala.Po meni najbolji su bili Josipa,Davorin,i Neno.Mislim da je Rafael dvolican kao i ostali,i da svetca moze izigravati samo onima kojima je i izigravao debila i budalu na super novoj.Zalosno je samo sto ce mu opet to upaliti.

  • Otkud znam 31.05.2008.

    kad ce zavrsiti ova trakavica pa da djecu pocnemo uciti da je u radu i postenju spas,da su moralne vrijednosti covjeka postenje,skromnost,iskrenost...

  • torcida_4ever 31.05.2008.

    alen*

Komentiraj...
Vidi sve komentare