To je to što me zanima!

Svjetske 'face' oduševljene su novim predsjednikom SAD-a...

Pjevačica Lady GaGa (34) komentirala je kako je ponosna na Amerikance koji su pokazali dobrotu i hrabrost. Uz poruku je objavila i fotografiju na kojoj pozira s novim predsjednikom
Vidi originalni članak

Sa svih strana svijeta pristižu čestitke Joeu Bidenu (77) na izbornoj pobjedi na američkim predsjedničkim izborima. Svjetske 'face' zatrpale su društvene mreže objavama i videosnimkama na kojima slave pobjedu novog predsjednika. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Reperica Cardi B (29) na svom Instagram profilu napisala je kako je znala da će Biden pobijediti, a ova vijest uljepšala joj je, kaže, početak dana. 

Kratku čestitku poslala je i pjevačica Beyonce (39). Čestitala je novom predsjedniku na pobjedi, ali i demokratkinji Kamala Harris koja je postala prva Afroamerikanka na funkciji potpredsjednice SAD-a. 

I manekenka Bella Hadid (24) se osvrnula na Bidenovu pobjedu. 

- Ovo se dogodi kada se ujedinimo i napravimo promjenu. Ponosna sam na Ameriku. Vjerujem u budućnost. Konačno - napisala je manekenka na svom Instagram profilu. 

Pjevačica Lady GaGa (34) komentirala je kako je ponosna na Amerikance koji su pokazali dobrotu i hrabrost. Uz poruku je objavila i fotografiju na kojoj pozira s novim predsjednikom. 

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Domi zo 08.11.2020.

    Biden je ok!Napokon se svijet riješio cirkusanta Trampa.

  • crowal 08.11.2020.

    "Svjetske klase" više od pol Hoolywooda su sotonisti i kanibali na čelu s Ledy Gagom koja se oblači u kostim koji predstavlja meso i slika se na klupi s četvero djece koja su blijeda a, ona se oblizuje i kaplje joj krv iz usta, jako slikovito ili je to samo umjetnička fotografija

  • K_I_N_G 08.11.2020.

    Ako beyonce lady gaga I ostatak tog drustva podrzava ovog onda taj nije dobar...

Komentiraj...
Vidi sve komentare