To je to što me zanima!

Svrtan: 'Ženim se, ali ne bih htio dijeliti detalje o vjenčanju'

Ceremonija će biti u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici sredinom studenog, a vjenčanje će biti intimno. Glumac je Kristinu prvi put pokazao na premijeri predstave 'Slikari rudari' u svibnju
Vidi originalni članak

Već godinu i pol bivši ravnatelj kazališta Gavella Boris Svrtan (54) u vezi je s Kristinom Turk. Sad je izjavio kako uskoro planiraju vjenčanje. U kazališnim kuloarima ta priča kruži već neko vrijeme.

- Istina je, ženim se, ali ne bih želio dijeliti detalje o vjenčanju - rekao je Svrtan za Jutarnji list. Kako doznaju, kum na vjenčanju trebao bi biti njegov najbolji prijatelj, ali i kolega Goran Grgić (53).

Ceremonija će biti u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici sredinom studenog. Vjenčanje će biti intimno, nakon čega će slaviti do zore u zagrebačkom restoranu. Novu ljubav Svrtan je pokazao u svibnju na premijeri predstave “Slikari rudari” u Gavelli.

- Našao sam sreću uz Kristinu i nadam se da ćemo imati zajedničku svijetlu budućnost - rekao je Svrtan nedavno. Glumac će tako drugi put izreći sudbonosno “da”. S bivšom suprugom Ninom Erak (63) bio je u braku 28 godina, a nakon razvoda su ostali u odličnim odnosima. To im je bitno jer su roditelji talentirane djevojke Petre (24), koja je također glumica. 

Nina je svojedobno izjavila kako razlog prekida nije bio netko treći. Ispričala je i kako je smatrala da će njihov brak vječno trajati, ali su se prestali voljeli.

- Mislila sam da ćemo biti jedni od rijetkih za koje se može reći da su zajedno ‘dok ih smrt ne rastavi’ - rekla je glumica.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 04.10.2019.

    Meni Nina Erak baš simpa

  • _Varešak_ 04.10.2019.

    Jeli našao crnogorskog kuma ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare