To je to što me zanima!

Swayzejeva udovica se udaje, ispunila mu je posljednju želju

KRENULA JE DALJE Lisa Niemi zaljubila se u vlasnika draguljarnice koji ju je zaprosio na Božić nakon 18 mjeseci veze. Pristala se udati za draguljara Alberta
Vidi originalni članak

Četiri godine nakon smrti glumca Patricka Swayzeja, udovica Lisa Niemi (58) odlučila je poslušati njegov savjet i naći muškarca s kojim će dočekati starost. 
Lisin budući suprug je Albert DePrisco (59) koji ju je zaprosio na Božić. Albert i Lisa u vezi su 18 mjeseci. Javnost je za to saznala prije dva mjeseca kad je njihov zajednički prijatelj potvrdio da je Niemi ponovno zaljubljena kao djevojčica. S Albertom je posljednjih mjeseci provela na putovanjima Amerikom kako bi se što bolje upoznali.

S vlasnikom draguljarnice upoznali su je prijatelji koji su ga 2011. doveli na njezin rođendanski party. Bilo je to godinu i pol dana nakon što je Swayze umro od raka gušterače. S bolešću se borio gotovo dvije godine, a liječnici su mu prije smrti rekli da je sreća što je i toliko poživio. Niemi je bila s njim do posljednjeg trenutka. Njihov brak bio je jedan od najdugovječnijih u Hollywoodu jer su prohodali kad je njoj bilo 15 godina. U braku su proveli čak 34 godine.

Upravo zato što je znao da će ostati sama, glumac joj je na samrti rekao kako mu mora obećati da će ipak naći nekog. 

- Želim da nastaviš živjeti punim plućima i da ponovno nađeš ljubav života - rekao joj je glumac.

Lisa je otkrila kako je pristala ponovno se vjenčati jer joj je Patrickov duh u snu dao blagoslov za to.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • dkmjnn 30.12.2013.

    To je stvar svake osobe. Netko preboli gubitak voljene osobe brže, netko nikada. Nismo svi jednaki. Neka joj je sa srećom.

  • feba 30.12.2013.

    Teško je biti sam i ma koliko ga voljela ima pravo živjeti dalje svoj život.A kako je našla draguljara?Pa valjda je u takvom krugu ljudi ili je trebala naći neku sirovinu bez posla.

  • SWEET CHILD 29.12.2013.

    Pa dobro da je krenula dalje, svi moramo jedan dan izaći iz teških situacija i krenuti naprijed..!

Komentiraj...
Vidi sve komentare