To je to što me zanima!

Swift je bolesnoj obožavateljici donirala ček od 343.000 kuna

Draga Naomi, žao mi je što nisi bila na koncertu, ali bit će ih još. Koncentrirajmo se sad na ozdravljenje. Šaljem ti zagrljaje, napisala je Taylor svojoj obožavateljici
Vidi originalni članak

Djevojčica Naomi Oakes (11) u bolnici mora provesti devet mjeseci jer ima leukemiju. Zbog bolesti je propustila koncert omiljene pjevačice. Kad je Taylor Swift (25) čula za to, donirala joj je 50.000 dolara (343.000 kuna) te joj je poslala poruku.

- Draga Naomi, žao mi je što nisi bila na koncertu, ali bit će ih još. Koncentrirajmo se sad na ozdravljenje. Šaljem ti zagrljaje - napisala je.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Gola_Istina 09.07.2015.

    Svaka joj čast...brine o drugima dok se i njena mama bori s karcinomom. Curka je tako mlada postala velika i bogata zvijezda, a ima sluha za tuđe probleme iako je još premlada da se nosi s maminom teškom bolesti. Ostani takva Taylor!!!

  • ivaaana13 09.07.2015.

    eh, to je zvijezda! ogromni respect :)))

  • 09.07.2015.

    osobno nemam nista protiv ove cure, al lako je dati kad imas. manje ces platit porez i svi zadovoljni. ajd daj kad imas komad kruha podjeli ga sa onim ko nema. tek tad bi bio velik i sjao bi vise od svih zvijezda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare