To je to što me zanima!

Sylvester Stallone napao kolegu i producente novog 'Rockyja': 'Vratite mi prava, krvopije!'

Glumac je objavio fotomontažu na kojoj producent Winkler pije krv Rockyju i zabija mu nož u leđa. Iskritizirao je i kolegu Dolpha Lundgrena, ali je sve brzo maknuo. Dolph ipak kaže da nema nikakvog sukoba
Vidi originalni članak

Glumac Sylvester Stallone (76) svim snagama bori se za prava franšize svog junaka Rockyja, a zbog toga je javno napao nedavno najavljen spinoff franšize Rocky nazvan 'Drago'. Osim toga, napao je i producente koji su uključeni u snimanje filma koje je navodno počelo. Glumca je između ostalog, jako povrijedilo što ga apsolutno nitko pa čak ni Dolph Lundgren (64) nije obavijestio o tome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Još jednom Irwin Winkler, taj patetični 94-godišnji producent i njegova moronska djeca lešinari, Charles i David, ponovno glođu kosti još jednog divnog lika kojeg sam stvorio, a da mi to nije rekao... Ispričavam se obožavateljima, nikada nisam želio da likove iz Rockyja iskorištavaju ovi paraziti - započeo je glumac u objavi na društvenim mrežama.

Objavio je i fotomontažu na kojoj Winkler kao vampir pije krv Rockyju i zabija mu nož u leđa, a ubrzo nakon toga sve je uklonio s profila.

Iskritizirao je i svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Lundgrena, koji tumači sovjetskog boksačkog prvaka Ivana Draga u filmovima 'Rocky IV' i 'Creed II'. 

Ipak, još uvijek nije jasno hoće li Lundgren ponoviti svoju ulogu u spinoffu 'Drago'.

- Usput, nekad sam poštovao Dolpha, ali nikada mi nije rekao što se događa iza mojih leđa s likom koji sam mu stvorio! Pravi prijatelji su dragocjeniji od zlata - nadovezao se ogorčeno.

- Pretpostavlja se da su najomraženiji, netalentirani, oronuli producent u Hollywoodu i njegova djeca kukavice pronašli svoj sljedeći obrok... Dragu. Vratite mi prava, krvopije! - zaključio je te se zapitao: 

- Dolph, zašto? Čak ni telefonski poziv?.

Novinari Peoplea pokušali su stupiti u kontakt s predstavnicima Winklera i Lundgrena, no nisu im odgovorili.

Ipak, prema riječima Lundgrena čini se kako je između njih sve u redu.

- Samo da ispravim neke stvari u pogledu spinoffa. Nema odobrenog scenarija, nema dogovora, nema redatelja. Prošlog je tjedna došlo do curenja u tisak i to je čista nesreća. U kontaktu sam s gospodinom Balboom tako da se svi obožavatelji mogu opustiti - napisao je Lundgren.

Naime, Stallone se pokušao i prije izboriti za svoja prava na priču i lik koji je stvorio. 

- Imam nula posto vlasništva nad franšizom - otkrio je za Variety 2019. godine. 

Istaknuo je da je jako ljut jer ne može ostaviti nikakav udio u tom kapitalu svojoj djeci, ali i kako žali što nije bio dovoljno uporan kada je pregovarao o ugovoru za originalni film.

Podsjetimo se, glumci Stallone i Lundgren bili su suparnici u četvrtom nastavku filma o Rockyju Balboi,  a nakon snimanja dramatičnih sportskih scena, Stallone  je bio uvjeren da neće preživjeti.

Film je prikazan 1985. godine Stallone je u svom YouTube videu otkrio nepoznate detalje sa snimanja.

- Prvo smo snimili moj i njegov ulazak, a potom je krenula tuča. Tijekom snimanja borbe zaradio sam ozbiljne ozlijede zbog kojih me ekipa hitno morala prevesti iz Kanade u Kaliforniju na odjel intenzivne njege. Krvni tlak mi je skočio na 260 i bio sam siguran da neću preživjeti - otkrio je.

UZEO IM MOBITEL Muškarac napao Maju Sever i sutkinju: Išle na Tijat da vide radi li restoran pod zabranom

Četiri dana bio je na intenzivnoj njezi, a onda se vratio da završi scenu. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Nap7 02.08.2022.

    Rambo kralj

  • bosanac 02.08.2022.

    Najjače Manifesto obrve, majke mi!

  • 02.08.2022.

    Na kaj ovaj lici!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare