Obavijesti

Show

Komentari 11

Sylvester Stallone napao kolegu i producente novog 'Rockyja': 'Vratite mi prava, krvopije!'

Sylvester Stallone napao kolegu i producente novog 'Rockyja': 'Vratite mi prava, krvopije!'
13

Glumac je objavio fotomontažu na kojoj producent Winkler pije krv Rockyju i zabija mu nož u leđa. Iskritizirao je i kolegu Dolpha Lundgrena, ali je sve brzo maknuo. Dolph ipak kaže da nema nikakvog sukoba

VIDEO

Glumac Sylvester Stallone (76) svim snagama bori se za prava franšize svog junaka Rockyja, a zbog toga je javno napao nedavno najavljen spinoff franšize Rocky nazvan 'Drago'. Osim toga, napao je i producente koji su uključeni u snimanje filma koje je navodno počelo. Glumca je između ostalog, jako povrijedilo što ga apsolutno nitko pa čak ni Dolph Lundgren (64) nije obavijestio o tome.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:09

- Još jednom Irwin Winkler, taj patetični 94-godišnji producent i njegova moronska djeca lešinari, Charles i David, ponovno glođu kosti još jednog divnog lika kojeg sam stvorio, a da mi to nije rekao... Ispričavam se obožavateljima, nikada nisam želio da likove iz Rockyja iskorištavaju ovi paraziti - započeo je glumac u objavi na društvenim mrežama.

Objavio je i fotomontažu na kojoj Winkler kao vampir pije krv Rockyju i zabija mu nož u leđa, a ubrzo nakon toga sve je uklonio s profila.

New York: Premijera filma Creed 2

Iskritizirao je i svog dugogodišnjeg prijatelja i kolegu Lundgrena, koji tumači sovjetskog boksačkog prvaka Ivana Draga u filmovima 'Rocky IV' i 'Creed II'. 

Ipak, još uvijek nije jasno hoće li Lundgren ponoviti svoju ulogu u spinoffu 'Drago'.

Madrid: Predstavljanje filma Creed II: Rocky's Legacy

- Usput, nekad sam poštovao Dolpha, ali nikada mi nije rekao što se događa iza mojih leđa s likom koji sam mu stvorio! Pravi prijatelji su dragocjeniji od zlata - nadovezao se ogorčeno.

- Pretpostavlja se da su najomraženiji, netalentirani, oronuli producent u Hollywoodu i njegova djeca kukavice pronašli svoj sljedeći obrok... Dragu. Vratite mi prava, krvopije! - zaključio je te se zapitao: 

- Dolph, zašto? Čak ni telefonski poziv?.

Novinari Peoplea pokušali su stupiti u kontakt s predstavnicima Winklera i Lundgrena, no nisu im odgovorili.

Ipak, prema riječima Lundgrena čini se kako je između njih sve u redu.

- Samo da ispravim neke stvari u pogledu spinoffa. Nema odobrenog scenarija, nema dogovora, nema redatelja. Prošlog je tjedna došlo do curenja u tisak i to je čista nesreća. U kontaktu sam s gospodinom Balboom tako da se svi obožavatelji mogu opustiti - napisao je Lundgren.

Naime, Stallone se pokušao i prije izboriti za svoja prava na priču i lik koji je stvorio. 

- Imam nula posto vlasništva nad franšizom - otkrio je za Variety 2019. godine. 

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals - Los Angeles

Istaknuo je da je jako ljut jer ne može ostaviti nikakav udio u tom kapitalu svojoj djeci, ali i kako žali što nije bio dovoljno uporan kada je pregovarao o ugovoru za originalni film.

Podsjetimo se, glumci Stallone i Lundgren bili su suparnici u četvrtom nastavku filma o Rockyju Balboi,  a nakon snimanja dramatičnih sportskih scena, Stallone  je bio uvjeren da neće preživjeti.

Film je prikazan 1985. godine Stallone je u svom YouTube videu otkrio nepoznate detalje sa snimanja.

- Prvo smo snimili moj i njegov ulazak, a potom je krenula tuča. Tijekom snimanja borbe zaradio sam ozbiljne ozlijede zbog kojih me ekipa hitno morala prevesti iz Kanade u Kaliforniju na odjel intenzivne njege. Krvni tlak mi je skočio na 260 i bio sam siguran da neću preživjeti - otkrio je.

Muškarac napao Maju Sever i sutkinju: Išle na Tijat da vide radi li restoran pod zabranom
Muškarac napao Maju Sever i sutkinju: Išle na Tijat da vide radi li restoran pod zabranom

Četiri dana bio je na intenzivnoj njezi, a onda se vratio da završi scenu. 

Rambo: Last Blood Special Screening - New York
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin