To je to što me zanima!

T. Swinton: Samo budalama je porođaj božanstveno iskustvo

Glumica je razočarana što se u filmovima ignorira bol kroz koju prolaze žene dok rađaju djecu, a prikazuju se samo baloni i bolničke sobe pune cvijeća
Vidi originalni članak

Hollywood je leglo lažljivaca. Redatelji valjda misle da djecu donose rode, izjavila je Tilda Swinton (50), majka 13-godišnjih blizanaca. Glumica je razočarana što se u filmovima ignorira bol kroz koju prolaze žene, a prikazuju se samo baloni i sobe pune cvijeća.     

Idi na 24sata

Komentari 17

  • deny-1 16.05.2011.

    parket.... svaka čast.... djelim tvoje mišljenje.....

  • M e d o 16.05.2011.

    Parket: Nisu mi najjasnije žene koje prolaze torturu umjetne oplodnje nekoliko godina, neke i 10 godina, jer ima jako puno djece koja čekaju da ih netko posvoji. Međutim kod nas su ljudi na ego-tripu, moraju imati ˝svoje˝ dijete i radije će prolaziti pakao nekoliko godina nego da posvoje djete. Da ga žele imati tako jako, imale bi ga.

  • parket 16.05.2011.

    pitajte majke koje su prošle 100 pretraga i punkcija i testova i čekanja, i 20 postupaka embriotransfera i uzimanja jajnih stanica i 19 velikih razočarenja dok nisu došle do trudnoće jel im porod bio bolan, nislim da nije, uživaju u svakom trudu, jer su se namučile da dođu do trudnoće. meni porod nije bio grozan, ni traumatičan ni strašan, cjenila sam i poštivala svaki trud, i znala sam kroz što prolazim i što mogu očekivat, nisam došla pit kavu i čavrljat, i ne, nisam dobila ni kapljicu analgetika ni epiduralnu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare